reklama

Sierpniówki 2014

Kiedyś czytałam, że landryny się przydają żeby dostarczyć trochę energii. Czy tsk jest faktycznie to nie mam pojęcia :D

Ja odnośnie odejścia wód słucham mojego lekarza. On mało robi na wyrost, jest zawsze spokojny i opanowany, nie wprowadza napięcia, więc skoro ON mówi, że jak wody odejdą to trzeba jechać - to wg mnie trzeba :D

reklama
Cukierki, landrynki, lizaki...zawierają glukozę, więc dodają trochę energii niezbędnej do porodu, a przecież jeść nie wolno. Dodatkowo sprawiają, że nie wysycha Ci tak w ustach w trakcie 1 fazy porodu.

My właśnie z S wyżerliśmy cały zapas porodowy oglądając Holmes'a.

Ostatnia edycja:
No ja właśnie też zjadam. Poprosiłam dzisiaj o taki zakup żebym mogła coś ciamkać :D

Trochę posiedziałam dzisiaj na placu zabaw ze znajomymi. Zapoznaje się z zasadami placu zabaw ;D niektóre dzieci (zwłaszcza większe i cwane) to bym tak...uhhh nie ważne ;D i Ci rodzice, którzy mają wszystko w poważaniu, zwłaszcza zachowania swoich pociech. Jedna dziewuszka przyniosła tam swoją świnie morską :D był taki moment, że myślałam, iż zostanie uduszona ;)

Jak ja to przeżyje..;D

U mnie w sprawie porodowej też cisza :)

No no...ciekawe co nam noc przyniesie. Kac mi się pochorowal :-( Dostał nagle temp 38.6... Pediatra mówi że wirus i bierze syrop przeciwwirusowy. Oby minęło....
Teraz Antek ma kategoryczny zakaz wyjścia.... Zresztą. Nic nie zapowiada by miał inne plany. Noc z Kacem pewnie będę miała nieciekawą...

dziewczyny spokojnej nocki no chyba, ze niektore wola zeby cos sie dzialo to wtedy niech moc bedzie z wami ;-)
Nie wiem co mnie natchnelo dzisiaj i spakowalam sobie torbe do szpitala, ale tez mam zapytanie do was wiec zapytalam na zakupowym.
Ja z moim slubnym juz pogodzeni:-) humor lepszy i lepsze spojrzenie na przyszlosc :tak: moze wkoncu sie wyspie :)

dobranoc

Ja też rodzić nie mogę jeszcze. Powód jak u Gorgusi - synek z temperaturą 38 stopni i zero innych objawów. Pewnie jakiś wirus :-(

Miłej nocy!
Jutro witamy kolejnego dzieciaczka!! i to w Krakowie!!!

reklama
Oj zdrowia dla dzieci,bidulki męczą sie w taki upał.
Ja spać nie mogę...gorąco,boli żadnych,zastanawi sie czy noe spróbować sposobu sprzed 4 lat. Oj wiele dam za porod sn....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry