reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

No gorgusiu,ją ją kechalam też z niepewnymi do szpitala,tyle że potem stały sie pewne o dłuższe i bolesniejsze,nie blokuj sie sama.
Witam po karmieniu. Idę w kimę :-)

reklama
No ja też myślałam, że już. Nawet gotowa byłam Ci wybaczyć wybicie się z szeregu ;)

Ja tez nie śpię od 2giej. Niby chłodniej, ale jakoś zasnąć nie mogę. Wstałam więc na śniadanko. Mam nadzieję, że uda mi się odespać w ciągu dnia, choć wiem, że Młoda ma mocno angażujące plany na dzisiaj.

Wstałam ... z głodu...

Gorgusiu! jak się czujesz? Naprawdę przeszły po takiej regularności nocnej? Trzymam &&

Gorgusia...na pewno jesteś bliżej niż dalej. Teraz to juz pewnie kwestia godzin.
Mnie te skurcze moje zaczęły irytować. W ciagu dnia, w nocy... I nic. Juz wolałabym ciszę a potem akcję z przytupem, taką gdzie nie ma wątpliwości, że to już.

A ja się czuję oszukana przez mojego Gina.... to już niemożliwe jest aby leżeć 0d 33-37 tyg ciąży z powodu złagodzonej szyjki a teraz kończyć 39 tydz. na sprzątaniu chałupy, plewieniu rabat, skakaniu na piłce, w basenie... i czekaniu aż sie cokolwiek ruszy..... tak - czuję się oszukana :wściekła/y:

reklama
Do góry