Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. I tez mam tendencj do rozkładania wszystkiego na czynniki pierwsze. Ale jest dobrym czlowiekiem i takie sytaucje maja miejsce bardzo rzadko
i nie zamieniłabym go na innego za nic na świecie.:-)
. Ale ja bym nie odpuściła, też bym starała się je odzyskać, a w razie czego to wiadomo ciężarna - myszy im się odwdzięczą.

Dzis biorę się za podłogi bo w nocy mój psiak nie mógl się zdecydować, czy chce być na dworze, choc padało, czy w domu i tyle siersci nanosił, że nie omina mnie podłogi. Dobrze, że wczoraj mi się odechciało je myć.:-)
.
.
. Dziś wizyta, jestem ciekawa, jakie tam wieści ma dla mnie moj lekarz. Wczoraj miałam dośc mocne kłucia w szyjce macicy, ale samych skurczy jako tako nie. Od poczatku ciąży skurczy nie miewam, tak samo jak w pierwszej. Skurcze się dopiero pojawiły w dniu porodu, ale cały czas biorę Luteine i magnez, bo w sumie do cc nie sa mi te skurcze potrzebne
. Najbardziej boję się o wagę małej, czy w końcu coś przypakowała, czy dalej takie chuchro. No zobaczymy.....