reklama

Sierpniówki 2014

Ulika to może wizyta przekona męża :)))

Monia456 nie złość się ale na przyszłość pamiętaj, że czasem nie warto pomóc osobie, która potem tak Cię traktuje... bardzo o przykre wszystko.\

Katrina86 cleaxane musisz odstawić... bo zbyt mała ilość płytek krwi powoduje krwawienia większe... i pewnie lekarz tego się obawia.

Madison musisz ten wątek dodać bo ja tam zadaje dużo pytań i bardzo na Ciebie liczę :)))) W poprzedniej ciąży nie karmiłam piersią :) więc inaczej to wszystko wyglądało z tym piwkiem czy winkiem :) ale teraz chciałabym mieć możliwość wypicia tego mojego winka bez szkody dla Dziecka :))) Powodzenia na badaniach to dla mnie zawsze trauma - laboratorium plus dziecko :) Nie mogę stosować żadnych leków, które obciążają żyły... po 16 latach leczenia hormonami - już mi nie wolno :P ani tabletek ani implantu - jedynie wkładkę.

Nikitka przybij piątke mi też pojawiły się te paskudy... jakieś 3 dni temu - już mogłyby sobie darować na sam koniec wrrrrrrrr

Izis86 nie rozwarstwiaj często oni są prości jak konstrukcja cepa... może się boi zmian i taka muma mu się włączyła ;) Jak mój mą z wybiera się do swojej jaskini to mu mówię żartem "mogę znieść 2 dni kiedy będziesz bucem... potem będziesz musiał się wyprowadzić ;)" ale też jak się zagotuję i czepiam to widzę, że nie daje mu sensownej informacji zwrotnej... ostatnio musiałam bardzo jasno wyartykułować, że abym czułą się dobrze potrzebuję aby 2 razy dziennie zapytał mnie jak się czuję i 2 razy dziennie czy mi w czymś nie pomóc ;) Jemu się wydaje, że przecież robi wszystko :))) i się stara... a ja chcę aby też słowami czasem dał mi znać o swoim zainteresowaniu mną ;)

Lilith po cc wymioty to często reakcja na morfinę, która jest w znieczuleniu do cc. Ja niestety wiem, że będę wymiotowała jak kot :( Trzymaj się Kochana dzielna jesteś bardzo i super dajesz sobie radę... niech już te dolegliwości piersiowe minął i humor się ustabilizuje... temperatura też nie pomaga przy takich nastrojach - ściskam i tule!!!

Martuska trzymaj się !!!

Cwikla może lepiej coś poczytaj ;)

Karaiwina ja zabezpieczyłam się celibatem ;) a potem tabletki :)

Afja trzymam kciuki aby twoje działania przyniosły dobry skutek :)

Caltha powodzenia może położna coś dobrego doradzi :))

Mexi udanej wizyty :) nie można mieć nic metalowego z uwagi na to, że to operacja gdyby coś się działo będzie problem... gdyby trzeba było defibrylować lub nagle zrobić rezonans to będzie duży problem.

reklama
A ja wlasnie zasiadlam na kanapie. Zaraz naloze farbe na wlosy. Niechcr tych cholernych blond bo mnie tylko wnerwiaja odrosty. A tak znowu zrkbie czekoladke i bede szczesliwa.
Uwaga zakupilam w aptece" fiuufiuu-fiowy " olejek. Farmaceta sie smial ze mnie. Ale sam stwierdzil ze juz pora i ze widac ze bardzo sie mrcze. Stwierdzil tez ze jeżeli olejek niezadziala to mam mu zadzwonic i on na seode zamowi specjalny srodek ktory lekarki przepisoja i niby pomaga. Ale najpierw kazal sprubowac to... bo dla mnie bespieczniej.

Hej

Ja dziś sama z moimi pannami. Młodsza na razie śpi, ale jak się obudzi to będzie akurat pora obiadu Agatki :/

Gorgusia, może już po wszystkim...? Trzymam kciuki.

Monia, też bym się wkurzyła! Jak tak można pożyczyć i potem wykręcać się od zwrotu? :O

Mexi, ja całą biżuterię ściągałam.

Lilith, rób coś z tymi cyckami, bo zapalenie Ci się zrobi. Na gorączkę weź coś, mleka trochę ściągnij! A potem zimne okłady.

Lilith, pamiętaj okbo to tylko okno :) ze wszystkim sobie poradzisz :)

Zainteresowałyście mnie tą biżuterią. Bo ją oczywiście ściągnę, ale ja mam w buzi kawałek drutu :p i co w takiej sytuacji? W czym to przeszkadza? Jakby mnie musieli reanimować to nie mogą?

Co do wywoływania w naszych szpitalach to jak bic się nie dzieje to robią to tydzień po terminie albo później. Bo wiem, że mam się zgłosić do szpitala właśnie 7 dni po terminie. Pytanie, czy czekają jeszcze czy od razu jadą z tematem. Tam gdzie mam rodzić chyba zaczynają najpierw od cewnika czy czegoś takiego. Wiem, że są też baloniki no i oksytocyna. A jak nic to nie daje to cc.

Witam. Od rana pogoda była super-przyjemny chłodek po wczorajszych burzach. Teraz znów robi się ukrop. Objawów porodu u mnie brak,więc dziś chyba nie urodzę.Od czasu do czasu mam tylko jakieś skurcze i kłucie w pochwie.

Ania czytałam na temat tego olejku.Zalecają wziąć na rano ok. piątej, bo podobno po pięciu godzinach rusza. A ile się tego olejku bierze?

Monia sytuacja z bratem nie przyjemna. Rodzina jest od tego,aby sobie nawzajem pomagać i tym bardziej boli takie zachowanie.

Marlenkus ja miałam pierwszy poród wywoływany. Sytuacja średnia:w poniedziałek dostałam oksytocynę w kroplówce i tak podpięta pod ktg leżałam na porodówce i słuchałam jak w sali obok dziewczyna rodzi(więc możesz wiedzieć co czułam). Skurcze wychodziły, ale,gdy kroplówka się skończyła-skończyły się skurcze. Następnego dnia dali mi spokój(bo może samo ruszy), w środę znów kroplówka i powtórka z rozrywki, bo nic sie nie działo. Dopiero wieczorem zaczęły mnie brać skurcze, bo podobno oksytocyna może działać dopiero po kilku godznach i w czwartek rano urodziłam. Mam nadzieję,że jak pójdę za tydzień(też będziemy wywoływać) pójdzie sprawniej i nie będę się męczyć całą noc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry