reklama

Sierpniówki 2014

Anna współczuję bezmyślnych ludzi. Wytrzymaj jeszcze do jutra bo szkoda twoich nerwów.
Martyna dla mnie skurcze par te to prawdziwe szczęście że już tylko chwilą i dzieciątko w ramionach. Zszywanie nie jest złe da się przeżyć.
Super że jest nas coraz więcej rozpakowanych. Nie zapominam o brzuchatkach i ściskam Was bardzo mocno.
Dziś pojechaliśmy wszyscy w szóstkę nad jezioro. Hania nie chciała spać, spacerowalam z nią w cieniu drzew, a Z w wodzie z resztą towarzystwa. Było sympatycznie. Gdy dotarliśmy do domu zaczęła się mega burza. Mój Z jutro wraca do pracy, przykro mi z tego powodu, fajnie było być w komplecie.
Lilith życzę zdrówka dla córki.

reklama
Gawit u nas 11 rocznica :) obiad był pyszny :) bardzo tradycyjny ja zjadłam chodnik i polędwiczki w sosie kurkowym z pieczohymi ziemniakami a mąż tatar bez cebuli, policzki wolowe w sosie własnym z ziemniakami z wody... wypilam 4 szklanki nestee :) słabo klima działała wiec wszystko na szybko było. A teraz kino domowe ;)

Ania współczuję...

Co do pytan porodowych to nic nie wiem bo moje poprzednie cc było planowane i nic się nie działo ani wody nie odeszły ani skurczu nie czułam żadnego. Teraz to przynajmniej mam skurcze co jakiś czas :)

Witam sie wieczorowa pora :)
Mojego dziecia nie ma od wczoraj w domu i nie bedzie do wtorku, teraz jest u chrzestnej :) mam chwile spokoju ale i bardzo tesknie za nim.
Widze ze temat porodow jest na topie. :)
Co do naciecia krocza to nic nie czulam i szycie tak samo to juz byl lajcik:) dostalam jakas mala strzykawka znieczulenie i nic nie czulam, lezalam a lekarz robila co swoje :)
Anna wspolczoje takiej sasiadki :/ kobieta po porodze chce odpoczac i pragnie imtymnosci nawet przy karmieniu piersia a tu obok tyle ludzi :/
Ejjj ile tu jeszcze dziewczynyn w dwupaku jest bo mam wrazenie ze coraz nas mniej a tu ledwo sie sierpien zaczol :p

No z tym, że mnie może się przesunąć jak zdecydują, że czekamy albo akcja nie będzie się posuwać :( a u Was to piąteczek 100% :D

Dużo dziewczyn jest takich, które się nie udzielają. Może dlatego tak niewiele nas zostało :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry