reklama

Sierpniówki 2014

Lilith dobrze że Judy już lepiej... Całuski przesyłam na zdrowie.

Gorgusia trzymaj się!!!

Ewcol, Fiuu, Ewaelinka, Ania co u Was?

No i czekam na wieści od reszty ...

reklama
Chyba w 4, ale są 2 dostawki w tym jedna moja.
Wygonili bo ponoć Ci z dostawek mogą tylko do 17 albo coś w tym stylu, bo reszta do 20stej. Kostek na szczęście spokojny bardzo wiec nie jest źle. Teraz śpi i ja tez zamierzam, choć nie wiem czy z tych emocji mi sie uda.

PS. Ale widzę, że wszyscy panowie wyszli.

Ostatnia edycja:
Monya gratuluje - super że Kostek już z Wami:-)
Ulika Sierpniowa dziewczyny jak tam u Was?
U mnie kolejna burza idzie mam nadzieję że coś to da bo jest taki piekarnik że masakra
A u mnie w domu teraz "wyścigi" bo moja bratowa ma termin na 09.08 a ja na 10.08 i jak tylko dzwonimy do siebie to pytamy się czy któraś już na porodówkę jedzie;-)

My dziś z mężem pól dnia w garażu spędziliśmy, co by tam posprzątać ;-) bo syf był straszny! znaczy sprzątał mąż a ja tylko patrzyłam i ewentualnie śmieci do kosza wynosiłam

Afja-Anetka widzę, że też miałaś lekki poród. fajnie i zazdroszczę tym bardziej, że mały spory

gorgusia pewnie powoli babyblues Cię dopada ;-) ale kochana kto da radę jak nie Ty? domyślam się, że rodzice mogą wkurzać, ale to pewnie wynika z ich troski

Asiołek i jak obiad? a któa to u Was rocznica? zdradzisz ? ;-)

Madison super ludzie! tacy przywracają wiarę! ja od obcej dziewczyny dostałam fotelik maxi cosi ten od 9 do 18 kg, w idelanym stanie i też mnie tym bardzo zaskoczyła

Monya jeszcze raz gratuluję i wyobrażam sobie te mamusie patrzące na Ciebie :-D

monia456 ciekawe któa z Was będzie pierwsza :-)

Eh ja muszę poprasować a w tym upale to może być ciężko, oczywiście bez wiatraka nie siadam! no ale muszę, bo chłop żadnej koszuli nie ma :-( więc muszę go przygotować na ten tydzień i jeszcze pewnie na parę dni przyszłego

cwikla mozliwe, że po masazu szyjki tak jest, ja mialam w czwartek badanie i dzis jeszcze mam sluz brunatny :szok:

monia456 u nas w rodzinie tez wyścig trwa, męża bratowa ma termin na 5.08 a ja na 10.08 i ciekawe, której podium będzie się należalo? :-D

gawit kierownicze funkcje przy sprzątaniu też sa potrzebne :-D. Ale ja woloałabym sprztać niż prasować. U nas 34 stopnie:szok:

Dziewczyny tak czytam o tym braku miejsc i czekaniu, to cieszę się, że mieszkam w małej miejscowości i u nas takiegio obłożenia nie ma. Ja wiem, że jak boli, to każdej jest obojętnie czy majtochy ma czy nie, czy jej leci po nogach, czy nie, ale tak nie powinno być.

Pamietam jak rodziłam syna i miałam przebity pęcherz i chodziłam po korytarzu, a wody co chwila leciały i chodzila za mn a salowa z mopem, to czułam sie strasznie, wstyd mi było, jakbym conajmniej sikała na tym korytarzu, ale wtedy byłam mloda i przestraszona.

reklama
Dziewczynki wybaczcie za pytanie ale zawsze mnie to zastanawiało.

Jak to jest jak dziecko wychodzi, pcha się itp. boli to ? Bo ja się zastanawiałam zawsze, że dziurka taka malutka, a dziecko takie przeciętne 3500 g to kawałek jest. Jak to wygląda w praktyce ? :-)

Bo mi się to kojarzy z rozrywaniem kości :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry