reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Super Monya !!

Nie no normalnie bajka dziewczyny ! Wszystkie się sypią i to SN ! :-D Jaa pierdziule normalnie zazdroszcze nooo !! :angry:

Wyczekany- czy ja dobrze doczytałam, że jednak będziesz miała CC ?

Ja byłam ostatnio na KTG i mi lekarka powiedziała żebym się zdecydowała na CC.. jak usłyszała, że przy pierwszym porodzie oprócz zagrożenia zamartwicą, mały nie schodził w kanał to stwierdziła, że i tym razem nie urodzę :dry: A to jednak zwolenniczka porodów SN.. I bądz tu człowieku mądry..

A tak w ogóle to w wymazie ze szpitala wyszła mi escherichia coli cokolwiek to jest.. :shocked2:

Spoko nie boj sie moja siostra tez ma i przy cc nic nie dostala:) no to trzymam za nas kciuki. Ja mam sie stawic 14 ale moja gin nie pracuje w tym szpitalu wiec mam gorzej. No ale trzeba byc dobrej mysli:) moze uda nam sie urodzic razem. W koncu tu same grupowe porody:)

reklama
Jejku, jak dużo już "sierpniowych" dzieciątek!

Monya, gratuluję Ci :)* szybko się uwinęłaś!

Fiufiu, Ty jesteś sama z Inką teraz? Dzięki, że pytasz o Agatkę :) zazdrości na razie nie przejawia, może dlatego, że mój mąż jest w domu teraz, to zawsze ma zainteresowanie któregoś z nas. Ewą się interesuje, przytula, chętnie pomaga.

My czekamy na znajomych. Dziewczynki się mijają z aktywnością dziś - Agatka poszła spać, to Ewa wstała i buszowała 2 godz aż do teraz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry