reklama

Sierpniówki 2014

reklama
CARINE nie trzeba zmywac

Ciekawe jak tam MONYA, ULIKA i SIERPNIOWA :-)

Moje dziecie ma dzisiaj gorszy dzien.. nie umie spac i najlepiej to ciagle cyc aaaaaaaa!
Zaraz sie ubieram i mykamy do mojej mamy.. na dworze sobie pospi pewnie Oby!

Dziewczyny u mnie okropna burzai deszcz malutki tuli sie ile wlezie.wrzuce foto tam gdzie trzeba. A wychodzic wychodze jutro po 16. Kurde chce mi sie chyba do wc ale sie boje co z tego wyjdzie. ..

Gorgusia tak dom narodzin i wanna, super sprawa, nadal jestesmy w sali londyn bo na poporodowych miejsca nie ma a do domu narodzin oblozenia nie ma.

Ech z tym draznieniem.wspolczuje... ja przy pierwszym takie hustawki mialam ze strach sie bac teraz...

Jak fajnie was teraz czytać :))) Cześć już po drugiej stronie barykady :)))
Trzymam kciuki za Ulike, Sierpniowa i Monye i za wszystkie dziewczyny, które mają swój czas a my o tym nie wiemy :)

Czy od żelaza może robić się niedobrze? Od wczoraj mam mdłości ... o matko chyba jestem w ciąży ;)

Zaraz zmykam na obiad rocznicowy ale chyba tylko ja będę jadła. Maz ścisła dieta. Chyba ze cos znajdziemy sensownego z gotowanym jedzeniem :)

Miłej niedzieli :)

Wczoraj moja spacerujaca z dziewczynami mamę zaczepia jakaś pani. Od słowa do słowa wyladowalismy u nich w domu wieczorem i dali nam super kolyske dla blizniat - oczywiscie po ich bliznietach, 15 miesięcznych, robiona na zamówienie oraz podwójny laktator Medeli. Super ludzie btw, maja bliznieta i 6 letnia core. Moze to ściąganie z obu piersi naraz bedzie tym co zmieni moje zycie dojnej krowy w cos duzo przyjemnieszego ;)

Takze sa jeszcze dobrzy i bezinteresowni ludzie na świecie :)

ASIOLEK - od żelaza moze sie robic bardzo niedobrze :)

NATKUSIA - u nas tez cos dziwny dzien, jedna pannica od 2h ciagle sie wybudza i płacze. Druga czesc nocy tez była jakaś inna. Tylko na co by to wszystko zwalić...? ;)

CWIKLA - daj znac jak lody :) Moj M tez chciał dzis cała rodzina jechać 'do centrum' i na te lody, ale wygrała moja wizja spędzania niedzieli na naszym sielsko anielskim zadupiu ;)

Madison przez ten opis lodów jak tylko zawitam do Wawy to popędzę na te smakowitości :))) ciekawe tylko czy to sezonowa przyjemność czy może całoroczna :))))

TO już wiem co mnie tak męczy... paskudne żelastwo ;) ale lekarz kazał brać do porodu bo hemoglobina spadła... pomyślę, jak to obejść :)

Madison tacy ludzie to skarb :))) Pamiętam jak kiedyś zamówiłam pieczątkę na allegro do szarego papieru na prezenty z wizerunkiem św. Mikołaja i napisem poczta Biegun Północny... i tą pieczątkę dostałam w paczce z szarego papieru i postawioną pieczątką mojego projektu :) w prezencie z okazji Świąt :))))))))))))) i nie musiałam za nią płacić :) to był bardzo fajny gest :)))))))))))) bardzo mnie wzruszył i rozczulił :))) Chciałam zrobić takie paczki jakby faktycznie zostały wysłane z Bieguna :)))

reklama
Afja-to nasze dzieci urodziły się w tej samej sali :-) niech jak najdłużej Was tam trzymają bo choć jest chłodno i spokojnie.
Monya- gratuluję! Wracaj do sił!
Ale się minęłyśmy dziewczyny. Troszkę szkoda.... A Wam zazdroszczę,bo pewnie się poznacie w tej pięknej okoliczności.
Antek śpi. Mnie strasznie boli podbrzusze i nogi... Chyba przesadzam z aktywnością na tym etapie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry