reklama

Sierpniówki 2014

reklama
MONYA - super! Brawo mamuska :)
Gratuluje i czekam na szczegóły i fotkę. A teraz odnajduj sie w nowej rzeczywistości i odpoczywaj! :)

ASIOLEK - az sama sie zastanowilam czy sezonowe te lody, bo sprzedają tak 'z okna' mikro lokaliku, w zimie ciezko to sobie wyobrazić :)

MARTYNA - jesli lekarka mówi, ze lepiej cc przy coli to ja bym sie posluchala. To bakteria 'kałowa', nic ciekawego jesli wystąpi poza jelitami grubym.

A my siedzimy w ogródku knajpki dla dzieci na naszym zadupiu i jest super:)

Ciekawa jestem czy urodziła juz większość czy wciaz mniejszość z nas:)

Afja...a ja jestem na poporodowej Wisniowej i czekam na 1. Na porodową sale czekałam 20 min, ale było juz 8 cm i skurcze co 2 min, wiec myślałam ze urodze na korytarzu:) Do domu narodzin nie chciałam wolałam klęczeć przy krześle w biurze przy rejestracji. Teraz sie mogę z tego śmiać, bo mamuśki z izby przyjęć czekające na ktg były przerażone mym widokiem.

Monya gratuluje, czekam na fotke :-)

Jakies wiesci od reszty?

Cora Troche lepiej, goraczki brak od 3 godzin :-) maly znowu mial czas aktywnosci I fascynowal sie bajerkami z lezaczka. Uwielbia swiatla I lampy :-)
Zaczyna tez robic juz "dorosle" kupki, tylko czekac az zacznie czuc :-)

Izis a Ty gdzie?

Juz nie w ciazy a mnie apetyt I zachcianki dopadly, czy to normalne? Jeszcze na to Co lubie a w ciazy nie jadlam..

Spoko nie boj sie moja siostra tez ma i przy cc nic nie dostala:) no to trzymam za nas kciuki. Ja mam sie stawic 14 ale moja gin nie pracuje w tym szpitalu wiec mam gorzej. No ale trzeba byc dobrej mysli:) moze uda nam sie urodzic razem. W koncu tu same grupowe porody:)

Mam nadzieję ;-)

Ale zadzwoń i umów się na KTG do szpitala , w którym chcesz rodzić jutro. Jak nie masz terminu to po KTG na wizycie lekarz da Ci termin:tak:

reklama
MONYA - w ilu osobowej sali jestes? Towarzystwo znosne?
Dlaczego wywalil tatusia?
Zdjecia (jeszcze) nie widzę.

GORGUSIA - a czemu nieznosny? Mam nadzieje, ze nastroj Ci sie szybko poprawi, teraz to szalenswo hormonalne po porodzie wymieszane ze zmeczeniem, a to przepis na bombę jest.

Ja wlasnie przypielam sie do mojej 'darowanej' podwójnej Medeli :)
Poki co fajno jest, duzo delikatniejsza niz moj avent, a uzysk chyba taki sam. Śmiesznie tak na dwie piersi :)
Widzę, ze lewa zdecydowanie bardziej wydajna niz prawa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry