Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jeszcze trochę
Jak widzisz u mnie po sobocie odpadł czop a dzisiaj ruszyło gdzie nikt się nie spodziewał, zwłaszcza, że mnie tak faktycznie bolało mocniej niż na @, ale nic dpecjalnego. A w sobotę jeden skurcz mi wyszedł na ktg.
Izis cudownie, uczucie ciepełka rzeczywiście jest nie do opisania. Wspaniała waga Oliwki i wielkie gratulacje dla mamusi.
A my się właśnie karmimy i może dziś z Hanią do domku?
Pecaefcake pisała o bólach krzyżowych moje przy porodzie zaznaczały się co 10min. i na 60%, a potem nie pisały się w ogóle.
Na ktg to nie bóle a skurcze się zapisują.
Izis super ze juz jesteś po...
Co raz to wiecej nas.
Ja przez ostatnie pol godziny zrobilam:
Przebralam zasiusiabego pampersa, nakarmic go, przebrac pizamke bo sie zmoczyla, znowu przysrawic do cyca. Odklasam malego... czkawka. . Dawaj cyca to ten mi teeaz kupee wali...
Izbę gratuluje!
fajnie ze już po ja tez pisałam ze chciałabym wcześniej urodzić bo już nie mam siły a wczoraj sie przestraszylam ze to może już sie zaczyna a maluszek dobrze jakby chociaż z tydzień dwa powiedział jeszcze. Zasnelam i teraz nic sie nie dzieje więc to były tylko skurcze przepowiadajace ale jestem strasznie obolala jakby ktos mnie skopal po kroczu, ale co ty masz powiedzieć. Wracaj do pełni sił :-)