Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może skończmy już tą dyskusję na temat położnych. Kazda niech robi według własnego zdania, własnych odczuć. Bo ani jedne ani drugie do swoich racji nie przekonają![]()

ale to jest moment, że trzeba strasznie Szkraba pilnować.. Dla mnie te pierwsze samodzielne kroki to była najpiękniejsza chwila ;-)

Oj tam dziewczyny ja to jestem za prywatyzacją i zniesieniem tego całego nieporadnego systemu jakim jest fundusz zdrowia...
I osobiście b.rzadko korzystam
morduszka wrzuć przepismmmmmm
u mnie dziś brokułowa
Natkusia oj tak u mnie w prawdzie tylko łza się zakręciła ale on jeszcze nie poradnie chodzi, czekam na te pewne chodzenie hehehe ma radoche jak robi buch na pupę![]()
. Ja także nie mogłam narzekać na opiekę w państwowym szpitalu 4 lata temu. Po pierwsze udało mi się rodzić razem z mężem mimo iż warunkiem było ukończenie szkoły rodzenie
, nawet mi do przyszło do głowy by się tam zgłosić. Poza tym położna, lekarz, personel na sali porodowej profesjonalny, oczywiście bez cackania się fachowo, rzetelnie ale po ludzku. Opieka na sali poporodowej na dobrym poziomie pielęgniarki noworodkowe bardzo przyjemne, przy okazji każdej kąpieli, badań itp. pytały czy mogą w czymś pomóc, czy np. w karmieniu piersią, pokazać jak powinno się to robić prawidłowo. Nie skorzystałam i żałuję bardzo, bo przypłaciłam to zapaleniem piersi. Na szczęście mam super położną środowiskową i dzięki niej z tego wyszłam.:-)