• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

Wyczekany studiowanie to jedno, bycie w ciąży w kiepskim stanie to też jedno a życie ciągłe w takim stanie to drugie.
Nie będę nawet tego komentować bo już mi ciśninenie skacze i zaraz będe bardzo nie miła.
I czytaj dobrze co piszę, choć napisałam, że mogłobyć bez ładu i składu, takie ot problemy i być może i Twój post źle zrozumiałam.

Również idę, zaraz się do wyjazdu zbieram i pietram się coraz bardziej :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć,

przepraszam, że tydzień milczałam. Chciałam też pożegnać się z Wami na jakiś czas, chociaż obiecuję, że będę Was poczytywać od czasu do czasu. Powód: poza toksoplazmozą, którą zaraziłam się po raz pierwszy w 6 tygodniu ciąży (z bąbelkiem na razie wszystko dobrze), będę szła na oddział neurologii, bo wycieka mi przez nos płyn mózgowo-rdzeniowy, co grozi mi zapaleniem opon mózgowo rdzeniowych (wystarczy jakaś bakteria, którą się zarażę), a jak na razie lekarze nie mogą z tym nic zrobić, ponieważ wszystko może zaszkodzić dziecku, jak powiedzieli, nawet tomografia to jakby 150 zdjęć rentgenowskich klatki piersiowej... A zaczęło się od tego, że codziennie kapało mi kilka kropel wody z nosa...

Trzymam za Was kciuki i Wy trzymajcie za mnie. Postaram się Was za jakiś czas odwiedzić! Ściskam

Asiołek - wirtulanie dzielę się z Tobą kopytkami:-)
jim - witaj spowrotem..... uważaj na siebie kochana, będzie dobrze, maleństwo jest dzielne i silne, to i Ty musisz

Aza bardzo współczuję :-( trzymaj się kochana
jjm86 powodzenia i trzymaj się dzielnie.

Witam kobitki:-) i przepraszam, że nie odpisuję reszcie dziewczyn ale wieczorkiem nadrobię:tak:.
Mam pytanko miałyście problem z logowaniem? Ostatnio jak się zalogowałam i wchodziłam na nasze forum by coś napisać okazywało się, że nie jestem zalogowana:szok: i miałam tak kilka dni.
U mnie już w miarę ok. Mdłości praktycznie minęły. No może czasami się zdarzą ale to naprawdę rzadko. Co do ogniska to sama ostatnio rozmawiałam z bratową (również ciężarną), że zjadłabym takiej pieczonej kiełbachy i ziemniaczków:rofl2:
Trzymajcie się cieplutko i do wieczorka;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry