Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo matko.. w ciąży boli 10tyś bardziej 

piersiątka pracują już więc nic tylko się cieszyć ;-)
Plan planem, a zycie co innego pokazało, wszystko szło super do ubiegłego tygodnia, najpierw dowiedziałam sie, ze najprawdopodobniej jestem w trakcie toksoplazmozy
dzisiaj jadę to wyjaśnić do Instytutu Chorób Tropikalnych, ponieważ w pierwszej ciazy IGg miałam średnio dostatnie, natomiast IGm ujemne, czyli książkowe posiadanie przeciwciał, moja ginekolog mnie pociesza, ze na 90%wyniki sa przekłamane, ze czasem sie tak zdarza, no i jeszcze czekam jak na zbawienie na dodatkowe wynikinz awidności. Jak by tego było mało, to dopadła mnie infekcji, która wczoraj skończyła sie antybiotykiem Duomox- może któraś z Was ma jakies doświadczenie z tym lekiem? Trochę sie rozpisałam, mam nadzieje, ze mój kolejny post będzie bardziej optymistyczny:-)