Oj kochane normalnie się przeraziłam ile muszę nadrobić

ale dam radę.
Najpierw chcę Wam podziękować za Wsparcie i słowa otuchy - już mi lepiej i jestem o wiele spokojniejsza, A wczoraj zapomniałam Wan napisać, że moja ginka zapisała mi duphaston ze względu na bóle brzucha jakie miałam od kilku dni. Mam brać przez 5 dni i jeśli przejdzie mam odstawić.
Kahaka ja też muszę zakupić spodnie ciążowe

ale jak ostatnio byłam we Wrocławiu na Grunwaldzkim Pasażu to nic nie znalazłam a u mnie w sklepie dziecięco ciążowym kosztują 140 zł
Gawit oj narobiłaś mi smaka tym arbuzem

sama ostatnio szukałam ale jak zobaczyłam cenę to się troszkę przeraziłam bo wychodziło, że 7 zl/kg a musiałabym kupić całego. Sama nie dałabym rady zjeść bo mój P nie przepada zresztą mała też:-)
Madison mój niestety po ciąży wygląda jak zebra do 7 miesiąca nie miałam nic a potem jednego dnia wyskoczyła masa aż się zdziwiłam, że tak może być
Cwikla co do teściowej to ja też mam z tych niereformowalnych ale na szczęście nie mieszkamy razem bo chyba bym zamordowała
Gorgusia tylko pozazdrościć obyś jak najdłużej tak świetnie się czuła
Amelia oby już tak zostało i by ten katar minął jak najszybciej
Wybaczcie ale dalej już nie pamiętam dokładnie co której ale tak ogólnie:
co do włosów miałam z tym problem na szczęście przestały wypadać w poprzedniej ciąży też tak miałam
- co do smaków też tak mam że nie wiem co bym zjadła choć wiem że coś na pewno

- a co do ruchów to nie jestem dokładnie jeszcze pewna na 100% ale wydaje mi się że czuję ale zawsze mniej więcej o jednej porze dnia
- witamin nie biorę jedynie folik bo wyniki mam idealne i lekarka powiedziała że na razie nie trzeba
- zazdroszczę wam dziewczyny kupna/posiadania domku my mamy mieszkanko choć myśleliśmy o budowie niestety teraz musimy plany odłożyć może za kilka lat
No i oczywiście witam nowe koleżanki i gratuluję udanych wizyt
Na razie znikam bo mój P próbuje dobrać się do kompa może uda m i się zajrzeć wieczorkiem