Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
choć nasze mieszkanie było remontowane bardzo długo i już mnie to wkurzało, mimo, że mieszkaliśmy wtedy w innym, ale ja jak najszybciej chciałam do siebie 
Ja, może dlatego, że jest to moja pierwsza ciąża, postanowiłam słuchać lekarza i nie wychodzić z niczym naprzeciw. Też naczytałam się i nasłuchałam, że obecnie lekarze nie przepisują tak jak dawniej tylu witamin, bo badaniami dowiedziono, że potem dzieci rodziły się znacznie większe. Rozumiem, że jak wyniki są słabe to wtedy takie witaminy na pewno przydadzą się. Moje wyniki na szczęście lekarz chwali, że są bardzo dobre i niczego więcej mi nie potrzeba. Ale nie ukrywam, że wspominał, że gdyby wyniki poleciały bardzo w dół, wtedy coś mi zapisze.
:-)
Ja muszę zrobić całą listę badań w tym Hiv, kiła, żółtaczka zakaźna , tokso i jeszcze jakieś pośrednie mam stres jak diabli nie wiem czy robić wszystkie z nich, tym bardziej , że w poprzedniej ciąży robiłam tylko podstawowe + tokso![]()