reklama

Sierpniówki 2014

Ja przed chwila przezylam prawie zawal serca... zginelo mi prawie 4000 plikow z serwera firmowego :wściekła/y:Malo sie nie poplakalam bo normalnie rece opadaja... dobrze ze maz gdzies tam ma na swoim serwerze czesc zapisana... no a niestety nie zapisanej czesci juz nie odzyskam .. normalnie rece opadaja... teraz pytanie jak to sie stalo ze pliki sa skasowane przeciez samo sie nie zrobilo ...:-(

reklama
Angie - plamienia juz za Tobą, bądź dobrej myśli, wiem, ze cieżko jest przestać sie zadreczac, ale tak naprawdę to szkoda życia na to i Twoich nerwów. Tez czasami sie potrafię zakręcić na jednym zmartwieniu i wiem jak cieżko to przerwać, a jednocześnie jakie to jest niezdrowe.
Co to za farba, której użyłas teraz do włosów?

Oszqrde - super, ze tak odzylas, oby takie były całe dwa trymestry teraz :-)

Domi - wbrew pozorom nie tak łatwo skasować pliki z dysku na amen. Na pewno macie w firmie jakiegoś IT speca, który Cię wyratuje z opresji.

Kami - mi właśnie jakoś tak w tym czasie skonczyly sie wymioty. Życzę by u Ciebie było tak samo. Mnie tez czasami tak głowa cmi. W pierwszym trymestrze bylo tego dużo wiecej jednak. Pijesz dużo wody? To najprostsze co można spróbować - czy nie chodzi o lekkie odwodnienie.

U mnie niby wszystko ok, a jednak humor jakoś w tak w niskich poziomach oscyluje. Nic to. Wiadomo, ze przejdzie. W Warszawie nie ma słońca dziś, to pewnie tez nie pomaga.

Trzymajcie sie ciepło i na wesoło :-)

Hej dziewczyny!
Madison u mnie właśnie słońce zaświeciło, ja mieszkam 20km od W-wy :-) może do Ciebie też dojdzie.
Domi dobry informatyk potrafi odzyskiwać masę rzeczy :tak: Mi kiedyś zdjęcia odzyskiwał, bo wszystko padło.
Ange pisz co to za farba bo i ja jeszcze się czaję z zafarbowaniem moich siwulców.
Dziewczyny czy korzystałyście kiedyś z badań Fundacji McDonalda? Porozwieszali u nas plakaty, że na początku marca przez 3 dni będą prowadzić badania profilaktyczne USG dzieci w wieku od 9 miesięcy do 6 lat. 2 godziny wisiałam na telefonie ale udało nam się zapisać :-) Koleżanka była na takim badaniu 2 lata temu i bardzo chwaliła. Badania prowadzone są w Ambulansie Fundacji. No ciekawa jestem, zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Z dysku moze i nie ... ale pliki byly na serwerze firmowym ... a ten tempy informatyk wczoraj cos z serwerem zrobil... szkoda gadac tutaj jest taki informatyk co mi drukarki nie umial zainstalowac wiec szkoda gadac ... moj maz probowal znalezc te pliki na serwerze i na kompie firmowym i niestety amba fatima bylo i nima... dobrze ze kopia w domu jest no ale 200 plikow brakuje ... a ja nie jestem w stanie okreslic ktorych brakuje bo wiadomo sposrod 4000 ciezko wszystko zapamietac... wazne ze wiekszosc sie odzyskala.

Hejka :-)

U nas dzisiaj piękna pogoda :tak: słoneczko świeci! Ja po wczorajszej wizycie czuję się nieswojo.. :confused2:

CWIKLA ja detektor polecam :tak:

DOMI spokojnie.. może uda się jakoś odzyskać :shocked2:

KATRINA i nawzajem gratuluję II trymestru :-)

OSZQRDE
super, że wizyta udana :tak:

KAMI obyś już nie wymiotowała :-)

EWCOL już listopadówki? :szok:

BEETKA nie słyszałam o takich badaniach.. a jak są to warto iść :-)

Co do chrzestnych to my mamy problem z chrzestną :sorry:

Miłego!

hej hej, oo wodzie przygotowania do tłustego czwartku ruszaja. ja robie faworki,bo poczkow nienawidzę bleeeee
tylko leniwa jestem i nie chce mi sie isc do sklepu po smietanę...aj

słonecznego dnia wam życzę!

co do chrzestnych- nie wiem ale chyba drugiego dziecka chrzcic nie bedziemy. nie chodzimy do kosciola, nie praktykujemy wiec drugi raz sie nie dam presji rodzinnej.

Madison wiem ze stres tylko zatruwa zycie i staram sie byc spokojna. Ostatnio zreszta jak sie dobrze czuje to nawet jestem spokojna:-) Jutro mam robic komplet badan razem z toxo ,hiv itd wiec pewnie przed wynikami znowu trochę nerwów bedzie:eek: Ale pobraniu krwi prosto na pączki idę nie ma co!:-D
Farba ta co uzylam to taka bezpieczniejsza, bardziej ziolowa ale nie cos w rodzaju henny. Nazywa sie herbatint, kosztowala 40 zl u mnie w sklepie z natur. Produktami. Podobno sa jeszcze lepsze ale i droższe. Ja szukalam w necie pod haslem naturalne farby. Ale te akurat mialam pod domem w sklepie i jestem zadowolona.
Cwikla jak dla mnie detektor to super sprawa! Tylko trzeba sie przyzwyczaic ze czasem poszukac trzeba dłużej albo zrobic drugie podejscie a czasem od razu mozna zlapac serduszko:-) Ja mam taki ktory ma czułość niby od 9tc ale nie lapal wtedy! W instrukcji napisane ze najlepsza czułość to 16 tc. Pierwszy raz super i wyraznie znalazl tetno w 14 tc.

reklama
witam
Asiolek ja w tym roku mam grupe mieszana 3-6 latkow i super jest. W tamtym roku mialam same 6 latki.to byla masakra...moglas mowic i jak grochem o sciane.A czlowiek do domu przychodziltak zmeczony jakby po 12h z kopalni...takze zalezy na jaka grupe dzieciakow sie trafi;-)

****co do chrzesnych,.....chrzestnego juz mamy-moj mlodszy brat, pytalam i sie zgodzil ale bedziemy miec problem z chrzestna, chcemy wziac przyszla bratowa, drugiego brata ale oni mieszkaja za granica i ciezko bedzie.Nikogo innego nie mamy.jak sienie uda to bedziemy musieli wsrod znajomych szukac....

gawit dzieki, musze sie wybrac do kadrowej i zapytac jaco i jak.Mowisz ze w 22 tyg juz powinnam zlozyc wniosek? tak zrozumialam

atka co do mieszkania ,ja bym wybrala wieksze

a ja dzisiaj mam jakies gorsze samopoczucie.
mam jakies dziwne zaslabniecie ostatnio.juz ktorys raz mi sie zdarzylo i dzisiaj jak szlam na poczte tez.ledwo co doszlam do domu,chwila i bym lezala gdzies na chodniku.nie dosc ze mi puls skacze i mam nieraz 120 to teraz jeszcze to,nie wiem czy powinnam isc z tym do lekarza.wizytemam dopiero za msc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry