reklama

Sierpniówki 2014

magda zazdroszczę !!:-):-) mój młody jeszcze nie fika aż tak, żebym go poczuła. Nie mogę się doczekać:-)

A ja chciałam pochwalić się Wam, że mam już sypialnie!!:-) Mężuś pomalował ją wczoraj:-) Dzisiaj rano ją oglądałam, kolor super. Po pracy biorę się za mycie okien i szafek, a wieczorem przenosimy łózko, dywan i resztę szpargałów:-):-)

Druga radosna rzecz- za 10 dni ugs połówkowe!! :-):-)

Chorującym mamusiom i i Waszym pociechom dużo zdrowia życzę!!! Chyba teraz jakaś taka głupia pora, bo co druga osoba z otoczenia choruje:-(

reklama
Dzień dobry
Dobrze, że już piątek :)
Ja dziś załatwiam urzędowe sprawy, bo zaczynam własną działalność (sprzedaż internetowa ubranek dziecięcych używanych). Jak już ruszę, to Was zaproszę na stronę na FB :)
Po południu z kolei odwiedzi nas sąsiadka z córką.

Miłego dnia :)

Dzien dobry z rana.Jakaz to ulga jak brzuch nieboli.Ale mam wrazenie ze jakos zmalal :szok:...
Dzidzi dalej jakos nieczuje :( szkoda.

Macie jakies ide na objad bo u mnie glowa pusta.Wczoraj byl makaron z brokulami w smietanie i paremzanem a no i z boczusiem.A dzisiaj??

Dzień dobry
Dobrze, że już piątek :)
Ja dziś załatwiam urzędowe sprawy, bo zaczynam własną działalność (sprzedaż internetowa ubranek dziecięcych używanych). Jak już ruszę, to Was zaproszę na stronę na FB :)
Po południu z kolei odwiedzi nas sąsiadka z córką.

Miłego dnia :)

Fajny pomysł. też kiedyś o takim biznesie myślałam,ale skończyło się na myśleniu. A skąd będziesz brać ubranka na sprzedaż?

U nas dzisiaj na obiadek zupka pomidorowa i kluski śląskie z sosikiem.
Mam zamiar dziś z grubsza dom posprzątać,bo jutro za bardzo czasu nie będzie bo jedziemy na usg do Krakowa.

Ostatnia edycja:
martuska nalesniki dobre na wszystko ale jednak u mnie zbyt czesto one goszcza na stole.Moj tez musi cos szybko przekasic bo w poniedzialki i piatki po szkole ma zajecia wiec tylko wpada je i wypada.

Ja też mam dziś naleśniki :-)
ojaka, mam kilka źródeł, z których będę brać ciuchy. Jutro ruszam na łowy i myślę, że na początku tygodnia przyszłego juz strona ruszy.

reklama
Dziewczyny mam problem z forum BB. Nie otwiera mi się tak jak powinno. Beznadziejnie. Aż nie mogę wcale nic przeczytać. Nie wiem o co chodzi. Czy coś jest z forum? Czy to mój komp głupieje??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry