reklama

Sierpniówki 2014

Witam,
nie pisalam, nie mialam ochoty nerwy odchodza w odstawke:-):-):-), zadzwonila do mnie kobietka z Rzymu z Gemelli i przekazala sluchawke profesorowi (oj zeby w Polsce byl taki kontakt lekarz - pacjent) powiedzial ze " na linii ciecia komorek rakowych histopatolog nie wynalazl, czyli usunieto wszystkie komorki rakowe":happy::happy::happy: no i mialam w 2 polowie maja przyjechac na kontrol, profesor powiedzial ze w kwietniu mnie zaprasza na kontrol, bo ciaza wiec musimy byc bardziej ostrozni. teraz to czuje ze swiat jest piekny, 1:0 dla mnie:happy::happy::happy:

reklama
Witam,

Madruszka, suuuuuper!!!

Co do linków o szczepieniach jakie to one złe nie odniosę się. Gdyż każdy kto jest za i przeciw będzie trzymał się swojego.

A ja dziś cale do południa u lekarza... Od dwóch dni coś przeziębienie mnie brało, ale dziś rano miałam, w sumie nadal mam, powiększony węzeł chłonny... Masakra jak się przestraszyłam... Do stycznia, to ja praktycznie wcale nie chorowałam...

Pozdrawiam!

A ja nie mam wyrobionego zdania jeżeli chodzi o szczepienia. Wydaje mi się, że tak jak z Mają wybierzemy standardowe szczepienia. Nic innego nie przychodzi mi na te chwile do głowy.

Madruszka - gratulacje! Wyobrażam sobie jak sie cieszysz :-)

Fiuufiuu - przesilenie wiosenne pewnie, przeminie i humor wroci. 'Trzym' sie
Anna - b. fajny artykuł, ciekawe czy z tego wyniknie, ale to nie jest żaden dowód. W 100% pewnie nigdy nie udowodni sie ani jednej ani drugiej racji.

U nas nagły zwrot akcji i jednak leczenie w domu! Super sie wczoraj nami zaopiekowano, ponownie. Kilka pań doktorek zmozdzala sie co zrobic i jak z tego wyjść. Mamy plan leczenia i pudełko leków, zal mi synka, ze to wszystko w niego ladujemy, pewnie będzie długo długo na probiotykach.
Mimo wszystko wczorajsza wizyta tchnela troche optymizmu. Super, ze moje chłopaki są w domu! Z reszta sobie poradzimy! :-)

reklama
Jeżeli chodzi o szczepienia to ja na pewno te zalecane zrobię, wiem, że są dwie szkoły i ja się bardziej skłaniam na stronę tych co szczepią :-) Autyzm jest bardzo tajemniczą chorobą i tak naprawdę teorii na temat jego przyczyn jest cała masa, i to takie błądzenie po omacku. A odpowiednia argumentacja jest w stanie wykazać, że od niepicia mleka zęby i włosy wypadają :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry