reklama

Sierpniówki 2014

madruszka gratulacje swietna wiadomosc:-)
Izis -ja mialam tak,po porodzie nie wpisano mi gr krwi do ksiazeczki potem moja mama zapomniala to dopilnowac,Dopiero jak zaszlam w ciaze to zbadallam jaka mam gr krwi .

A ja padnieta ,Dzis byl dzien sprzatania bo w koncu maz ma wolne i mi pomogl. Kochany wypral dywany,posprzatal ogrod ipomogl w porzadkach :happy:

Ostatnia edycja:
reklama

Madison
- super że jednak w domu synek będzie , :tak:

Kahaka - powodzenia , niech interes się kręci :)

Izis - dobrze że wychodzisz :tak: też miałam kiedyś wątpliwą przyjemność być badana przy parunastu studentach , człowiek w minucie pozbywa się wstydu ...

Madruszka - świetne wieści , bardzo się cieszę :)

Mam wreszcie wyniki awidność toksoplazmozy 91% uffff

Madruszka
super wieści

Madison
cudnie ,że synek zostaje w domu:-)

Moich badań też nie ma. Gin jak będzie coś wiedział to zadzwoni. To czekamy dalej, ale albo mają taki burdel w tym laboratorium albo się opieprzają nieziemsko.

Czym bardziej zbliża się wizyta u lekarza tym bardziej zaczynam się fiksować, że coś nie tak.
Ostatnio wmówiłam sobie, że brzuch mi maleje i pewnie ta ciąża to urojona;)

Co do ruchów ja tez już czuję Młodego codziennie, najczęściej rano po śniadaniu i czasem przy długich spacerach.
Dziś rano była jednak cisza, więc już niepokój się pojawił, ale na szczęście po obiedzie dawał ostro czadu.

Cóż. Byle do wtorku:)

reklama
No i już się zarejestrowałam na usg połówkowe. U nas zwyczajowo robi je inny specjalista niż lekarz prowadzący. Poczekam sobie troszkę do 2 kwietnia :) a do mojego lekarza dopiero za 8 tygodni czyli najwcześniej 30 kwietnia... no i już mam skierowanie na test obciążenia glukozą glukozą... fuuuuuuuuuuu nie cierpię tego padania a muszę co jakiś czas robić....

I znowu czas oczekiwania na wizytę rozpoczęty ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry