reklama

Sierpniówki 2014

Punkcje mialam robiona w 14d.c wiec do daty punkcji dodalam dwa tygodnie. Liczylam na kalendarzu ciazy przeznaczonym do ivf. Wiec wszystko sie zgadza i 2mm odpowiada wlasnie okolo 5/6 tygodniowi ciazy. No i dodatkowo polozna wyliczyla mi dokladnie taka sama date. Wiec u mnie OM pokrywa sie z zabiegiem ivf. Moze jest 1 dzien przesuniecia. Ale 1 dzien to w sumie prawie nic :-)

reklama
To swietnie , ze widac :-) ja spytalam bo naprawde nie wiedzialam jak to jest :-*
Ja jestem w 5 tyg i oprocz tego ze lekarka potwierdzila ciaze to nie wiem nic ,,, wszystko na nastepnej wizycie :-////
Musze nauczyc sie cierpliwosci , a ciezko mi to idzie ,,,

Nie mow mi o cierpliwosci. Ja planowo usg mam 27 grudnia, ale ze brzuch mi dosc znacznie urosl martwilam sie ze mam plyn wiec pojechalam z mezem do szpitala. Ogolnie u nas w sluzbie zdrowia to pierwsze usg jest dopiero w 12 tc. A ja do tego czasu bede miala 2 dodatkowe usg juz za soba wiec kto tu niecierpliwy jest :-D

Hmmm dalas mi do myslenia bo mi tez ten brzuszek tak bardzoooo spuchl ze czuje sie jak na piaty miesiac ,, i jest taki jakby nadmuchany w pierwszej ciazy tak nie mialam .....moja lekarka w tym tyg jeszcze jest pozniej do 6 stycznia urlop :-/ moze tez sie tam pojawie .....

Hej dziewczyny :-)
Ja dzisiaj krótko, bo muszę Was najpierw nadrobić:tak: (ale się rozpisałyście;-))
Witam kolejne sierpniowe mamusie i trzymam kciuki za fasolki:-)
Zaraz jeszcze opiszę wizytę
Trzymajcie się cieplutko i miłego wieczorku życzę:-)

PS. Można prosić o wytłumaczenie jak z tym FB zrobić? Dzięki wielkie z góry:-)

Witam,
Mam na imię Iza. To będzie moje drugie dziecko (co widać na suwaczkach :-)) Termin mam na 4.08.14(wg usg, którego mam się trzymać).

Postaram się pisać jak najczęściej, o ile pozwoli mi na to czas.

Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry