reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Afja, dziękuję że pytasz:* Samopoczucie źle, bo myślę, że coś nie tak może być i do tego mam plamienia różowe ze śluzem ;/ Wszystko przez tego idiotę, bo inaczej nie mogę nazwać tego lekarza.

Hejka :-)

Ja po dzisiejszej wizycie jak na skrzydłach :-D
Dzisiam piekłam sobie pierniki i ciastka maślana mhmm.. a jutro czeka mnie wycieczka do Ikea :tak:

Co do mojen szefowej to masakra.. pewnie za niedługo wpadną do mnie do domu sprawdzić mnie :confused:

DOMI o jacie! Gratuluje 2 serduszek :tak: też miałam nadzieje na dwa ale jest jedno. Najważniejsze, że zdrowe :-)

EDYS chyba bardziej powalonej szefowej nikt nie ma :confused: kochana ja 2 tyg temu widziałam też tylko pechęrzyk a dzisiaj już Maleństwo z serduszkiem więc nie martw się :*

EWCOL powodzenia w mdłościach.. jeszcze tydzień do świąt i mama się dowie :-)

EWAELINKA każda z nas musi nauczyć się cierpliwości ;-)

MALUSIOLKA :-(

witaj NOCKA :-)

MISIA dobranoc :-D

SUNNY czekamy na wieści!

Kochane jutro zaaktualizuje naszą listę. Kilka dziewczyn mi wysłało info i jutro już będą dodane :*

witajcie ;-) nieśmiało do Was zaglądam..
ujrzałam dwie kreseczki na teście :-) dzisaij miałam wizytę u gina ale niestety pęcherzyka jeszcze brak.. następna wizyta 30.12 i wtedy może nasza fasolka nam się pokaże :tak: mam już córę która w styczniu kończy roczek :-) ciąża jak najbardziej planowana :tak: zależało nam na małej różnicy wieku ;-) trochę się martwię że jeszcze pęcherzyka nie ma ale gin powiedział że endometrium powiększone więc nadzieja jest :tak: martwi mnie również to że w tym cyklu brałam antybiotyk na oskrzela a później miałam jelitówkę i brałam leki :-(:-(:-( mam nadzieję że nie zaszkodzi to naszej fasolce :-(

Afja Anetka - razem na Styczniówkach 2013 i teraz na Sierpniówkach :-) jaaak miłoooo :tak:
życzę wszystkim spokojnej ciąży i zero stresów podczas wizyt :tak:

ps a jutro uciekam na betę.. druga w czwartek.. trzymajcie && proooszę.. bo tak strasznie się boojęę :-(

Ech tak na noc poczytałam trochę. Tyle stresów przez te różne niejasności. .. kilka lat temu jeździłam z koleżanką do szpitala - sytuacja taka sama - ciąża jest ale chyba się nie rozwija. I powiem Wam, że ma teraz kilkuletnią córę :) Mnie objawy zelżały, a jeszcze jak tak czytam to zaczynam się zastanawiać czy wszystko ok. Ale nie będę biegać na betę i sprawdzać w ciągłym napięciu. Wizyta jest w piątek i do piątku poczekam.
Jak już kiedyś napisałam jeśli nie ma ostatecznego potwierdzenia złego - trzeba trzymać się dobrego.
Trudne jest to Wszystko. A w życiu codziennym też stresu nie brakuje.

Przyzwyczajenie do pracy nie pozwala mi spac i tak od ponad godzinki petam sie po domku ....przywitaly mnie juz mdlosci takze zaliczam poczatek dnia do udanych :-)
Dzis w planach mam jechac upolowac jakies prezeciki -jeszcze tydzien i Swieta moj synus odlicza kazdy dzien , a ja obok niego dni do wizyty
Musze dzis kupic tez witaminki dla mnie i dla dzidzi bo do tej pory jadlam tylko kwas foliowy -macie moze jakies zestawy do polecenia ??
Milego dnia :-*

Witam jestem Kasia, pukam do was jeszcze nieśmiało... chociaż podglądam wasz wątek od samego początku:)
Od wczoraj 2 bladziochy, jutro mają być wyniki Bety,
Mam już prawie 3 letnią córeczkę Nadusię:)

reklama
Witam się witam
Ja dziś wolne w pracy,zostawiałam młodego w domu i razem pospaliśmy do 8-tzn ja bym jeszcze mogła dłużej:)

Jutro zamierzam oznajmić cudowna nowinę w pracy, aż się boję....
A w czwartek druga wizyta u gina.

Domi gratulację 2-óch serduszek:)

Natkusia współczuję pracodawcy..a w jakiej branży pracujesz?

Anetka ja właśnie nie wiedzieć czemu mniej się schizuję w tej ciąży np.odżywianiem niż w pierwszej,ale to podobno normalne. Ale na pewno wykluczyć trzeba surowe ryby (sushi) nie jadłam nigdy więc z odstawieniem dla mnie nie ma problemu:) Podobno w pierwszych miesiącach trzeba ograniczyć np.mandarynki przez jakieś toksyny-ale czasami nie mogę się oprzeć i jedną zjem:) No i serków pleśniowych też nie wolno.
a co do kawy-robię tak jak w 1 ciąży-przerzuciłam się na Inkę:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry