Dzien dobry
mi cos spanie nie idzie ani wieczorem, ani rano. Takze od rana juz zmęczona, nie ma to jak dobry poczatek
Przez rolety widzę, ze słońce świeci, a to najważniejsze. Młody jeszcze kima obok, dzis środa - dzien sprzątania, my juz dawno przeprowadziliśmy outsourcing tego tematu i teraz wszyscy sa zadowoleni.
Wczoraj przy bezsennej nocy znalazłam moj super duper wymarzony wozek, za 1/3 ceny!! Używany rzecz jasna, do odbioru w NY... Teraz tylko przypilnowac M zeby jego brat podjechal, obejrzał, kupił, a teściowa spakowala i przysłała
Tylko cos mi to za dobrze wyglada 2tys, zamiast 6tys, wierzyć sie nie chce, ale troszkę sie juz napalilam
Dziewczyny - czy Wy pijecie normalna kawę? Ja mam jakis opór w ciazy... A przydala by sie czasem, a czasem to nawet często
Monya - myśle, ze wszelkie gierki Cie ominął, skoro juz masz wszystko poukładane z dzieciakami. Z obserwacji i doświadczenia wiem, ze dzieci maja duża sile i władze nad rodzicami w takich sytuacjach, i jesli chca to na poczuciu winy moga troche pojechac, oczywiście zakładając, ze rodzice liczą sie z ich emocjami itd. A, obecnie moj bliżej 40, ale z jej drugiej strony
Ewaelinka - jak widzę g. 5.30 i 'dziś dłużej pospalam' to cos mi tu nie pasuje

))
Ja tez nie mam siary, w pierwszej ciazy wcale nie miałam. Nie słyszałam by to wpływało na większa bolesnosc piersi.
Milego dnia!!!