natkusia
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki :-)
Mnie po wczorajszej wycieczce jeszcze nogi bolą
ale jestem tak zadowolona, że już planuje kolejną :-)
Za to wkurzyłam się.. z teściem mam na pieńku i jeszcze się z nim rano pokłóciłam i aż ryczeć mi się chciało.. nie trawie kolesia okropnie :-(
Co do książek to żałuję, że nie mam weny.. pół roku temu jeszcze pochłaniałam pełno książek a teraz jakoś nie mam cierpliwości
EWAELINKA widzę, że humor lepszy :-) a ta babka.. kosmos
wywaliłabym ją..
MADISON czasami wchodzę na bliźniaki i tam u Was strasznie się dzieje.. nie dziwie się, że potem masz złe myśli ale też musisz myśleć pozytywnie! Będzie dobrze :*
ANNA ja też boje się panicznie cesarki a dowiem się dopiero 1 lipca jak będę rodzić.. jak mus to mus! To jest dla bezpieczeństwa Twojego i dziecka.. masz jeszcze trochę czasu żeby się nastawić pozytywnie!
CALTHA fajnie, że weekend minął dobrze
ja jestem na etapie, że mojego teścia utopiłabym w łyżce wody a mam go na codzień 
SIERPNIOWA współczuję ciężkiego weekendu.. odbijesz sobie w następny
MONYA 5 paczek? Szaleństwo :-)
Miłego!
Mnie po wczorajszej wycieczce jeszcze nogi bolą
ale jestem tak zadowolona, że już planuje kolejną :-)Za to wkurzyłam się.. z teściem mam na pieńku i jeszcze się z nim rano pokłóciłam i aż ryczeć mi się chciało.. nie trawie kolesia okropnie :-(
Co do książek to żałuję, że nie mam weny.. pół roku temu jeszcze pochłaniałam pełno książek a teraz jakoś nie mam cierpliwości

EWAELINKA widzę, że humor lepszy :-) a ta babka.. kosmos
wywaliłabym ją..MADISON czasami wchodzę na bliźniaki i tam u Was strasznie się dzieje.. nie dziwie się, że potem masz złe myśli ale też musisz myśleć pozytywnie! Będzie dobrze :*

ANNA ja też boje się panicznie cesarki a dowiem się dopiero 1 lipca jak będę rodzić.. jak mus to mus! To jest dla bezpieczeństwa Twojego i dziecka.. masz jeszcze trochę czasu żeby się nastawić pozytywnie!
CALTHA fajnie, że weekend minął dobrze
ja jestem na etapie, że mojego teścia utopiłabym w łyżce wody a mam go na codzień 
SIERPNIOWA współczuję ciężkiego weekendu.. odbijesz sobie w następny

MONYA 5 paczek? Szaleństwo :-)
Miłego!
Nie spotkałam się aby kładli na piersi po CC, nigdzie.. Mąż nie może być przy zabiegu.. Niestety