Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kaspian - dzięki, powiedz mi jeszcze czy to za godzinę? :-) Jak żyję nie myślałam wcześniej o wynajęciu pani do sprzątania do mojego małego mieszkania :-)
Ahhh ja nie mam problemu z tym co ile kosztuje, bo K. często sam zakupy robił i wie. Gorzej z tym, że Panowie często wiele rzeczy uważają za zbędneA my kobiety za potrzebne
Tutaj częściej pojawia się problem "a po co nam to, a po co to kupiłaś, a po co Ci ta 'kapota' " etc
U nas dziś słonko, ale temperatura nie jest jakaś powalająca. Coś nie wierzę w ciepłe prognozy Świąteczne![]()
Ja ostatnio codziennie coś myje, sprzątam, piorę, prasuje. Już nie mam siłekNajbardziej z tych dokuczających mi objawów martwi mnie ten brak czucia w części pięt. Wolałabym żeby wróciło
Teraz idę się wypluskać, a potem do sklepu. aaaa i słucham mojego miastowego zespołu: http://youtu.be/s6nQSuxYjFQ - to wykonanie bardzo mi przypadło do gustuaż mam ciarki hehe
muszę dać do poczytania mojemu G. 
trzeba przeżyć ;-)