reklama

Sierpniówki 2014

Ojejku, jakie przykre wieści :(
Monya życzę Ci dużo sił na najbliższe dni...

A Wam dziewczyny spokojnych i pełnych radości Świąt.
Ja się za bardzo nie napracowałam, bo tylko ogarnęła mieszkanie z grubsza i byłam w Tesco na zakupach. Jutro opiekę babkę cytrynową. Poza tym nie robię nic, bo w święta się gościmy u rodziców.

reklama
Kaspian, poznałam w sumie niedawno ten zespół, bardzo mi się "spodobali" :) ja nawet nie wiem czy przeszli dalej bo i tak ich lubię :))

Monya...ja nie będę składać kondolencji, mówić jak mi przykro. .. powiem tylko tyle, że trzy lata temu przeżywałam to samo,, tylko z tatą, ja Ci życzę dużo siły i tak wielu życzliwych osób wokół Ciebie, jak było u mnie. Pomoc tych osób była bardzo cenna... i przepraszam, że nie składam kondolencji, ale dla mnie to było coś czego nie mogłam słuchać i znieść :(

A dzisiaj właśnie myślałam o tacie...jejku i akurat święta... po prostu trzymaj się dzielnie :(

Monya bardzo mi przykro - trzymaj się kochana.:-(

Miałam właśnie do Was napisć, wchodzę a tu niestety takie wieści.
To tylko tak krótko. Mam nadzieję, że mnie pamiętacie. Co prawda nie piszę:zawstydzona/y: ostatnio ale staram się czytać na bieżąco. Na pewno po świętach wrócę (o ile mnie przyjmiecie jeszcze:zawstydzona/y:).

Dziewczyny życzę Wam spokojnych i jak najbardziej rodzinnych świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa

...

Załączniki

• 1397852436378.jpg
    1397852436378.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry