Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martuska powodzenia.
Co do szkoly rodzenia niechodzilam i nie planoje. Z tego co wiem przy porodzie i tak wszystko idzie jak trzeba nawet jak sie o tym nieuczylo.
Marlenkus ja na zadna szkole nie chodzilam za pierwszym razem i teraz tez nie bede ...natura daje o sobie znac :-)
Martuska to ja juz zaciskam kciukasy
Tylko nie denerwuj sie !!!!
Trzymam kciuki za zdany egzamin. POdejdź do tego spokojnie.
Ja natomiast się już steruje komunia syna. MA 18 maja tyle trzeba jeszcze spraw załatwić i większość na telefon, bo mam leżeć. Najgorsze że nie mam żadnej kreacji
Ewcol bez nerwów! ! ! Komunia to nie jakaś szopka, a przyjęcie organizuje się dla najbliższych. Wierzę, że podołasz A może mogłabyś kogoś bliskiego poprosić o dopilnowanie pewnych spraw?
Ja tam się stresuję każdym przyjęciem, które wyprawiam, dlatego na czas ciąży je ograniczalam.
Co do szkoły rodzenia to dziś idziemy na pierwsze zajęcia. Jest za darmo więc szkoda ominąć. Bardziej jestem zainteresowana wiedzą nie o samym porodzie , ale o pielęgnacji noworodka.