witam popoludniową porą dziewczynki
ja dzis jestem cos nie do zycia przez to niewyspanie...
co do smrodku sie go juz pozbylam, pootwieralam w calym domu drzwi i okna na oscież i pomoglo
my przed chwila wrocilismy z zakupów meblowych . Jestem zadowolona bo udalo nam sie kupic wszystko co chcielismy i naroznik duzy z pufką i stolik kawowy i krzesla do jadalni i to w pierwszym salonie meblowym ktory odwiedzilismy

za 6-8 tyg maja przywiesc
potem skoczylismy do lidla i kupilam pampersy dla Aleksa te w promocji i dla siebie legginsy 3/4..ciesze sie bo ja na lato nie mam zadnych ...ciuchów w ktore sie mieszcze...no nie przesadzilam,mam jedną sukienkę ciazową kupioną w lumpie

poziomeczki mam juz posadzone, choc zostaly mi 4 doniczki bo mi sie juz nie zmiescily na ogródku..mysle ze urodzą coś w tych donicach bo kwiatuszki maja?
anna mój synek na szczęscie do muszli trafia ale w dalszym ciagu nie chce sobie podcierac sam tylka..umie ale powiedzial ,że nie bedzie tego robil

takze ja mam za to taki kłopot
natkusia mam nadzieje,że to nic powaznego...daj znac co i jak....doczytalam,trzymaj sie kochana i lez tam ile trzeba..mam nadzieje,że bedzie dobrze....
Ewaelinka super,że udalo ci sie wygrac aukcje..my mamy basen duzy ale od przeprowadzki 5 lat temu nie rozpakowalismy go bo nie mamy na tyle wody

musieliby strazacy przyjechac napelnic ale mam pod nosem jezioro i to nie jedno wiec nie żal i chyba go rodzicom swoim sprezentuje:-)
monya odpoczywaj, trzymam kciuki aby sie polepszylo
dziewczynki a ja mam takie pyt. ile wasze maluszki waza, wazyly w 26-27 tyg? jesli wiecie napiszcie proszę