reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Hej dziewczyny, ja niedawno wróciłam z galerii z tego usg.Powiem Wam, że byłam godzine przed czasem, a na liście byłam 42 :eek:
Ale nic.. byłam 1 na liście rezerwowej i jak zaoszczędzili trochę czasu bo szło dosyć sprawnie to weszłam chwilę przed 13. Fajne zdjęcia mam Piotrka, a w zasadzie jego rączek :-p Waży 800g. Słodki jest :-D
Przy okazji kupiłam sobie w Butiku tunikę i okulary, M dwie koszulki a małemu białą kaszkietówkę i tenisówki na pole :tak:

Od 9-16.30 byłam na nogach, nawet na chwile nie siadłam nogi mi do d..y wchodzą..
A do tego czekałam 20 minut na tramwaj niskopodłogowy bo przed nim jechały 2 ale oczywiście nikt mi nie pomógł :sorry: M jak zwykle nie mógł mi zostawić samochodu :confused2:

Natkusia- Kochanie trzymam &&&&&& !!!!!!!! ;*

Natkusia trzymaj sie i niedaj sie. Musi byc dobrze no bo jakby to bylo jak bysmy mialy sie rozpakowac za szybko. Trzymam kciukasy.

Ja za to pospalam. Ale cos dalej morda sie drze.

Jesli chodzi o plażowanie ja zdecydowanie wolę po za sezonem gdy nie ma tlumow. A plaza w bibione wyglada czasami gorzej jak mrowisko i nie ma nawet jak malusiego recznika rozlozyc...

witam popoludniową porą dziewczynki
ja dzis jestem cos nie do zycia przez to niewyspanie...
co do smrodku sie go juz pozbylam, pootwieralam w calym domu drzwi i okna na oscież i pomoglo
my przed chwila wrocilismy z zakupów meblowych . Jestem zadowolona bo udalo nam sie kupic wszystko co chcielismy i naroznik duzy z pufką i stolik kawowy i krzesla do jadalni i to w pierwszym salonie meblowym ktory odwiedzilismy :D za 6-8 tyg maja przywiesc :)
potem skoczylismy do lidla i kupilam pampersy dla Aleksa te w promocji i dla siebie legginsy 3/4..ciesze sie bo ja na lato nie mam zadnych ...ciuchów w ktore sie mieszcze...no nie przesadzilam,mam jedną sukienkę ciazową kupioną w lumpie:-p
poziomeczki mam juz posadzone, choc zostaly mi 4 doniczki bo mi sie juz nie zmiescily na ogródku..mysle ze urodzą coś w tych donicach bo kwiatuszki maja?
anna mój synek na szczęscie do muszli trafia ale w dalszym ciagu nie chce sobie podcierac sam tylka..umie ale powiedzial ,że nie bedzie tego robil:confused2: takze ja mam za to taki kłopot:-D
natkusia mam nadzieje,że to nic powaznego...daj znac co i jak....doczytalam,trzymaj sie kochana i lez tam ile trzeba..mam nadzieje,że bedzie dobrze....
Ewaelinka super,że udalo ci sie wygrac aukcje..my mamy basen duzy ale od przeprowadzki 5 lat temu nie rozpakowalismy go bo nie mamy na tyle wody:-D musieliby strazacy przyjechac napelnic ale mam pod nosem jezioro i to nie jedno wiec nie żal i chyba go rodzicom swoim sprezentuje:-)
monya odpoczywaj, trzymam kciuki aby sie polepszylo

dziewczynki a ja mam takie pyt. ile wasze maluszki waza, wazyly w 26-27 tyg? jesli wiecie napiszcie proszę

reklama
Ojoj dziewczyny opieto doczytalam co tu sie dzieję. Caly dzien u mamy i głównie na dzialce cos sialysmy albo Ali mi tableta zabieral...
Natkusia trzymaj się kochana! Dobrze ze optymistycznie podchodzisz do sprawy. Podziwiam cie! Napewno sie teraz uspokoi po lekach. Trzymam kciuki zeby jak najszybciej przeszły skurcze a ty wrócisz do domku!

Monia oby tobie też wszystkie dolegliwości przeszły! Dawaj znac na bierzaco jak sie czujesz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry