reklama

Sierpniówki 2014

natkusia bo tak mi sie wydaje ze moj synek faktycznie malutki bo w 26t6d wazyl 875 g a jak patrze dzieciaki w tym tyg juz ponad 1kg waza...(z tym ze lekarz mowi ze niby o tydzien mlodszy ale zaczelam sie martwic trochę bo Maksiu sie duzy urodzil a Aleks mi sie wydaje narazie taki malutki

reklama
o matko !!!:szok: dzis sobie pomyslalam,, nie wchodzilam na bb wiec bede miec co czytac'' i sie nie mylilam:tak:

Natkusia
trzymam kciuki slonce.Dobrze ,ze jestes pod opieka
Ewelinka -gratuluje zakupu :-) w takim to plywac mozna;-)
madruszka- a smakowal ci papieros?? ja czasem mam ochote ,zeby zapalic ale potem mi przechodzi. Wczesniej popalalam sobie , czesciej palilam fajke wodna a teraz jaki kolwiek zapach mnie mdli.
Wakacje ???? ja w sumie caly czas mam wakacje. Samochodem do morza srodziemnomorskiego mam 40 min drogi, czerwonego 2 godziny a do martwego pol godzinki i najlepsze mozna pluskac sie w nim przez caly rok :-) Tym razem lato spedze w polsce :-) i moze odowiedze kolezanke na wegrzech :-) a w gdyni tez mam blisko do morza :-)

Natkusia - dziewczyny mądrze mówią, staraj się jak najmniej denerwować, jesteś pod stałą opieką teraz, trzymam kciuki oczywiście.

Fiuufiuu - no... no... dobrze już z tym wiekiem nie przesadzaj, jestem z was kurka najstarsza, i jak tak czytam to moja ciąża jest chyba najmniej kłopotliwa i najmniej mi dolega :-)

Natkusia- trzymam kciuki. Moja siostra połowę ciąży z rozwarciem chodziła i nawet nikomu słowa nie powiedziała,że je ma.....

Natkusia mysl pozytywnie rozwarcie to nic wazne zeby skurczy nie bylo, ja w pierwszej ciazy 8 miesiac lezalam na plasko w szpitalu, na 36tc wypuscili mowiac ze teraz jak zaczne rodzic to nie problem i tak chodzilam 4 tygodnie z rozwarciem na 4 palce az do dnia terminu, bedziemy myslec o Was i bedzie dobrze:-)

Atana to moze dlatego ze pierwsze. Ja pierwsze urodzilam jako 20 latka i bylo cąaaaaaaalkiem inaczej niż teraz hihi. Teraz czuje sie jak 80latka czasami hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry