Hejka !!!!
Caltha witaj :-)
Ja wczoraj w lozku nadrobilam wszystko co naskubalyscie :-) ,ale zabardzo juz nie wiem co to bylo ,a wczoraj sil na odpisywanie zabrakło :-/
Tak wiec u mnie bylo milo ,najadlam sie u Greka jak nie wiem ,myslalam ze z krzesla nie wstane , pozniej odwiedzilismy ta hale zabaw i moje dziecko spalilo to co zjadla ,a na sam koniec odwiedzilismy znajomych na tz . Kawke ,a robilam jako taksowka bo moj z kolega wypil drineczki ;-) ..... w domku jeszcze chwile obgadalismy plan dzisiejszego dnia i moj m. Padl ,a ja bawilam sie we wladce pilota i lazilam to po mandarynke to sie napic i z politowaniem zerkalam na zegar -za nic w swiecie oczy mi sie nie chcialy kleic :-/ az dziw ze dzis wstalam
Dzis popoludniu ma podjechac ten facet z Nuk i przywiesc mi te papiery ze "szkolenia "- takze jestem uziemiona bo nie umial sie sprecyzowac o ktorej godz bedzie bo jest w ciaglej drodze :-/
Natkusia &&&&&&& ,mam nadzieje ze od wczoraj nic sie nie zmienilo ,a nawet jest lepiej i skurcze calkowicie ustaly :-*
Ania daj znac jaka pogoda u Ciebie ,bo chyba wpadne na kawke ;-) u mnie kolejny dzien leje jeszcze chwila i dostane deprechy