reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Natkusia dobrze, ze jesteś pod opieka. Choć szkoda,ze szykuje sie powtórka z poprzedniej ciązy. Oby jeszcze 7 tygodni szybko zlecialo spokojnie, a potem niech sie dzieje co chce. Ściskam:*

Fiuu lezakowac proszę i nie chorowac!

Natkusia dobrze ,ze zatrzymali w miare te skurcze ,, a z tym cukrem ;-/ mam nadzieje ,ze wyniki jednak beda w normie i to byl taki jednorazowy wyskok -pozwalaja Ci isc do toalety czy kategoryczny zakaz poruszania ???buziaki ,trzymaj sie tam !!!
Karaiwina no to troszke sie pomylilam o pare kilometrow ;-)
Jejku to juz tyle lat ,ostatnio ogladalam dokument na ich temat ...
No tak 6.czerwiec to juz data ryzykowna hihihi i do tego tam beda tlumyyyyy takze fajnie ze na tym mialas okacje byc :-)
Ide sie szykowac bo trza zaniedlugo malego podwiesc do szkoly :-)

Karaiwina dobrze, że idziesz z mężem - zawsze będzie do kogo buzię otworzyć ;) sama bym poszła na koncert :)

Fiuu uważaj na te przeziębienie... i na gorączkę... łykaj jakieś specyfiki dla ciążówek ;) zdrówka życzę.

Caltha miłego robótkowania :)

Natkusia :) najważniejsze, że nadal w dwupaku... a cukrzyca no cóż.... niefajna sprawa ale jesteś pod okiem lekarzy i to najważniejsze.... w domu byś nawet nie zauważyła... Trzymaj się dzielnie a my tu trzymamy kciuki. A za postawę - MEDAL :) złoty :)

Ja już wstałam. Maję właśnie wyprawiam do szkoły :) kot wrzeszczy, ze karma się skończyła... a jak już zostanę sama w domku... po cichutku wyjmę kanwę i zacznę robić obrazeczek dla mojej Oliwki :) Mai też wyhaftowałam kotka... a teraz będą śliczne kwiatuszki :)

Pisze bez polskich liter bo jestem u mamy na myciu a ona ma klawiature programisty a nie lubie odrywac rak od klawiatury jak pisze :-)
Byle do konca tygodnia, bo podobno jak dobrze pojdzie bede juz miala wanne :-)

Amelia - makaron ze szparagami jest swietny, robi sie go blyskawicznie, tyle ile gotuje sie makaron. Bardzo polecam :-)

Asiolek - tez mi sie ten fotel spodobal, musze sie przekopsac do Ikei :-)

Cwikla - zawsze powtarzam, ze do mezczyzny trzeba nieraz krotkim, prostymi zdaniami bez metafor i ozdobnikow :-)

Katushka - moj jak chce to sprzata i zmywa ladniej ode mnie, tylko musi mu sie chcec, a z tym to juz bywa roznie :-)

Carine - ja kupilam Lovele.

Ewaelinka - uwielbiam greckie jedzenie i wogóle greckie klimaty :-)

A z innej bajki to mam dzisiaj o 16 wizyte u gina to trzymajcie kciuki :-)

Witam kochane. Nadrobiłam wszystko. Natkusia cieszę się że wszystko się wycisza. Masz mega pozytywne podejście tak trzymać.
Ja wczoraj moją córkę paulinę zawiózłam do szpitala na ortopedię i właśnie 15 min temu zaczął się zabieg artroskopi kolana. Bo od prawie 2#miesięcy jak pamiętacie MA problemy i to coraz większe. Denerwuje się bardzo.

reklama
Już wypilam. Nawet nie najgorzej. Smakuje jak woda z cukrem, ale w bardzo wysokim stężeniu. Do przeżycia. Tylko strasznie mi sie chce spac. No i mąż miał czekać ze mną, a pojechał do lekarza załatwiać L4, a tam kolejka wiec tak tkwie sama.
Atana trzymam &&&&&&&&&&&&&& za wizytę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry