Aniu jak juz go obudze co czasem jest trudne bo trzeba polaskotac i tu i tam to juz nie ma problemow ,idzie sie myc ubiera . Oliver nie je sniadania w domu ,bo zaraz jak przyjda do szkoly jedza wspolnie -takze ja musze mu robic caly zestaw do szkoly czyli pierwsze i drugie sniadanie ,,,gdyby mial jesc w domu byloby ciezko :-/
Sierpniowa wiesz glupio mi zapytac ,ale musze -czy Ty jestes w ciazy ;-)bez jakich kolwiek dolegliwosci byloby za pieknie :-/a maluszek napewno smacznie spi
Asiolku trzymaj sie ,,,mam nadzieje ze biodro cie troche pusci bo wiem ze to bardzo nieprzyjemny bol
Lilith wszystko przez ta pogode ,,,,ja u mojego malego od zawsze stosuje czosnek (obieram go w zabki ) i jak juz zasnie ukladam gdzies blisko poduszki ,,,zapach nie nalezy do przyjemnych ale mojemu zawsze to pomaga bo udroznia drogi oddechowe i (przynajmniej moj)przesypia cala noc i sie nie meczy -sprawdzone przy katarze i kaszlu z tzw babcinej apteczki :-)
Kahaka mam nadzieje ,ze Agatce nic sie nie stalo i skonczylo sie na strachu !!!!!daj znac co i jak
No ja piszac do Was wsunelam w siebie dwa pudeleczka malin mniiammm sa takie drogie a ja nie umiem ich nie kupic :-/ czyzby to ten roz ;-)