reklama

Sierpniówki 2014

Asiołek, w następną środę jedziemy na parę dni na Mazury, wracamy 1 czerwca i po powrocie biorę się za to, obiecuje ;) generalnie prawie wszystko mam, tylko nie poprane. Paczka z Gemini właśnie w drodze, dokupić muszę tylko pampersy ;)

Też bym chciała mieć tu w pobliżu któraś z was...Ale żadna nie mieszka blisko mnie, niestety (Płońsk)...:(

reklama
Rany Ewcia trzymaj się tam!! Na pewno zajmą się Tobą tak jak należy i wszystko będzie dobrze!

Kurcze a ja po tych zmaganiach ogrodowych (tak tak,zachciało mi się przesadzić krzew i poprzycinać stare) mam wrażenie,że mala mi się jakoś dziwnie ułozyła w brzuchu. Możliwe to jest? Na usg połówkowym była ułożona poprzecznie,potem nie wiem co tam wyczyniała bo już usg nie miałam,a teraz mam twardy brzuch po dwóch stronach,jak się mała rusza to właśnie wypycha mi się na lewą albo prawą stronę. A do dziś czasami kopała mnie po pęcherzu.

ojaka mój gin dziś powiedział, że jeszcze fikać koziołki dzieci mogą bo mają miejsce :) do 32 tygodnia mogą pozycję zmieniać kilka razy dziennie.

Ojaka, pewnie, że możliwe :) jak byłam w ciąży z Agatką, to ułożyła się pośladkowo ok 32 TC. I tak już została. Teraz też mam wrażenie, że mała leży w poprzek, bo czuję ruchy po bokach

Asiołek,kahaka dzięki. Właśnie czuję małą po bokach,a jak się wypycha to zaczyna mnie to boleć:) więc na boku za długo nie poleżę.
a niestety mam tylko w czasie całej ciąży te trzy obowiązkowe usg. Na wizytę do moje gina idę dopiero 6 czerwca więc pewnie wtedy dostanę skierowanie na to ostatnie usg i wszystko zobaczymy czarno na białym:)

Kurczę martwię się co z Ewaelinką. A zaraz idę małego wyszorować w wannie:) potem położyć go do spania i nie wiem czy uda mi się wejść jeszcze dziś na neta( a w tel.nie mam).Trzymam mocno kciuki!

Będę chyba za niedługo musiała wziąć sobie od Was nr tel.żeby w razie czego się kontaktować,bo ja z tych co internet mają tylko na komputerze (tzn w tel.też mam ale nie używam,bo bym zbankrutowała:) )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry