reklama

Sierpniówki 2014

reklama
EWAELINKA cholerka :-( dopóki wody nie lecą to jest szansa donoszenia! Życze Ci duzo wiary i siły Kochana! Modle sie za Was i mocno trzymam &&&&&&! Trzeba wierzyć, że bedzie dobrze.. trzymaj sie!

Powiem Wam, że mam dość :-( za dużo sie u nas dzieje a dopiero maj eh.. zaczynam sie bac o nas wszystkie a niestety niektore z nas toczą walke z czasem o kazdy dzien dla Maluszka.. dlaczego?

Ewa trzymaj sie, wioza Cie dalej ale lepsza tam opieka w razie tfu tfu. Czekamy na kazde wiesci, mysl ze bedzie dobrze bo Twoje nastawienie to tez duzo. Chlopakami sie nie przejmuj, musza sobie poradzic.

Ewaelinka !! Trzymaj sie kochana , musi byc dobrze !! Wiem ze ci ciezko bo sama wiem co przezywalam wczoraj
Ja po cesarce jakos do siebie dochodze. Brzucholek troche boli, walcze z laktacja i dzisiaj mamy juz cale 10ml wywalczone. Lilly odlaczyli od respirtora a Mia bedzie znowu odlaczana jutro, kolejna proba bo to taki nerwusek ze jak ja odlacza to zaczyna tak szalec i ruca sie po calym iniubatoeze sie ze meczy ksiezniczka moja. Dziewczynki w skali apgar dostaly punktow:
Mia - 7,8,9 !!
Lilly - 8,9,10 !!
W szoku bylam bo myslalam ze?moze bedamialy po 2-3 pkt a tu taka niespodzianka :-) Zobacz załącznik 625221Zobacz załącznik 625224Zobacz załącznik 625227Zobacz załącznik 625228na pierwszych dwoch fotkach Lilly a na drugich Mia.

Domi wiesci superowe, jestescie potwierdzeniem teorii ze nie warto czarnych scenariuszy pisac :-), teraz niech sobie przybiora wagi i rosna elegancko, Ty powiedz Dziewczynkom jakie atrakcje na Nie w domu czekaja to tez sie postaraja;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry