reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Asiolek, tak bardzo bym chciala zebys byla ze mna:-) sprzatnelam lazienke i tyle mojej pracy na dzisiaj. Musze jednak sie zmobilizowac i ogarnac sypialnie . Dzis na pewno gotowanego nie bedzie, ja to kilka dni po najmniejszej linii oporu, kanapek nie robie nawet, wstane otworze lodowke zawsze cos znajde co mozna zjesc bez przygotowywania.

Ewaelinka donos nam o samopoczuciu i o tym co sie dzieje &&&

Natkusia pessar jest bezpieczniejszy od szwu a pekniecie pecherza wg mnie zwiazek bardziej z infekcja mialo

Sylvia_k aleś post trzasnęła hehe :) teściowej uwagi puszczaj mimo uszu, i tak jej nie zmienisz :)

Ewaelinka, czekam na wieści!!!

My z Agatką dopiero obiad jemy. Tzn. Placki z jabłkami ;) dla męża nic nie gotuję, bo wraca dopiero jutro.

Ewaelinka- czekam na wieści!

Ech...dzięki za życzenia zdrowka ale niestety to nie ja jestem chora,a mój synek. Sto razy bardziej wolałabym żeby to mnie dopadło niż jego.
Całe szczęście dało radę wycudowac wolne w pracy i jestem z nim w domku.
Robi sie syrop z buraków,gotuje się zupa. Całe szczęście na dwór możemy wychodzić. Inhalacje trzy razy dziennie i mam nadzieje szybko dojdzie do siebie.

Ewelinka oby to nie bylo nic powaznego. czekam na jakieś wiesci.....

ale robicie smaki dziewczyny, jak nie na arbuzy to na czeresnie... ja swoje co prawda mam na drzewach ale niedojrzałe jeszcze są...ale jak dojrzeją....:-D wisienki też mam i jabłuszka i poziomeczki i boróweczki:-)

u mnie pranko 15 min i suche, tak grzeje;-)

Gorgusia zdrówka dla Kacperka :-)
Ewaelinka dawaj nam znać jak u was?-trzymam &&&&&&&&&& by było ok :-)
Asiołeku nas też dokładnie 2 sierpnia bedzie 11 rocznica :-):-):-)
Kahaka śliczna Agatka :-)
Cwikla czas najwyższy żeby się wyprowadziła :-)a ty sie oszczędzj bo ja za miesiąc czekam na Ciebie :-)
Natkusia trzymam &&&&& by było dobrze :-)
Atana super tort :-)
Kaspian najlepszego:-)
Angie sto latek dla synka :-)

Ja jakoś od wczoraj zauważyłam ,że jak pochodzę to brzuch zaczyna boleć,chyba czas zacząć się troszkę oszczędzać -dobrze ,że w czwartek wizyta ,mam nadzieję ,że wszystko będzie ok :dry:

Ewaelinka czekamy na wieści kochana - oby fałszywy alarm to był:baffled:
A u mnie właśnie montują szafę na razie idzie im to jakoś. Zobaczymy efekt. Stwierdzili, że jakieś 2 do 3 godzin:szok:

reklama
Dziewczyny rozwarcie na 2i pol palca ,,,wszystko przygotowane do porodu jestem w domu pod dwoma kroplowkami jest juz sasiadka pakuje mi rzeczy a maz wraca z pracy :'(
Boje sie bardzo ok 18 zabiora mnie karetka przyjedzie z nimi moja lekarka i nie jade do mojej kliniki tylko dwa miasta dalej bo tam jest specjalistyczna opieka wczesniakow ...... modle sie by jeszcze cos z tym zrobili

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry