reklama

Sierpniówki 2014

Angie, sto lat dla synka. Jak Ty, tez myślałam ostatnio ile to juz czasu minelo. Zdarzy mi się też z sentymentu zaglądnąć na stare wątki majówkowe, ostatnio szpitalne podczytywałam.. to wzrusza bardzo ale też przeraża i uświadamia ile latek więcej i my mamy :tak: Bądź też ile musiało się wydarzyć, ile się poświęciło czy też cierpień nas spotkało, by w końcu doczekać szczęścia. Wiesz.. myślę, też o innych dziewczynach, widziałam po suwaczkach mimo iż nie piszą..
Jeszcze raz, wszystkiego najlepszego dla Syneczka. A kartki na roczek pamietasz? :-D

Atana torcik bardzo ładny, pewnie będzie pyszniutki :-)

Kaspian życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, u nas w przyszłym miesiącu 19 dokładnie :szok: i wiecie, że bym zapomniała :szok:

Katushka pierwsza to chyba Anna będzie, o ile dobrze pamiętam i termin pozostaje niezmienny ma na 18 cc. Ja 24 a nie wiem jeszcze jak inne dziewczyny :-D Wstawiłam sobie specjalnie suwaczek, gdyby nie on to jak dla mnie mam jeszcze tyleee czasu.. a tu zonk :szok:

Madison ładnnie brzuszek rośnie i waga nic to tylko się cieszyć, kiedy masz kontrole by sprawdzić maluszki?
Co do autka to masz rację, lepiej też się nie denerwować, skoro wiesz, że i tak dojdzie w końcu do Twojego :-p

Anna zazdroszcze, że już skończone. My dziś jeszcze zabiegani innymi sprawami, dopiero później mąż siądzie do podłogi w łazience.. ale jestem dobrej myśli :tak:

Natkusia kciuki zaciskam, by to nic złego nie było i by Cię wypuścili w piątek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Angie - Sto lat dla synka :-)) Moja siostrzenica dzisiaj też urodziny obchodzi, cale szóste, a ja pamiętam jak ona jeszcze taka śmieszna maleńka była :-)
Mój ślub 6 czerwca i chyba mi się wisielczy humor zaczyna objawiać bo cytat z wieszcza się mnie uczepił "Gdy na dziewczynę zawołają żono! Już ją żywcem pogrzebiono! hehe :-)

Kaspian - odbijesz sobie jeszcze :-) że pozwolę sobie zacytować autorytet moralny i źródło wszelkiej mądrości czyli Kubusia Puchatka: jest taki moment przed jedzeniem, który smakuje bardziej niż samo jedzenie :-) Warto niekiedy poczekać.

Gorgusia - przechodziłam zapalenie krtani i jak dwuznacznie to zabrzmi to cały czas coś ssaj, cukierki, hals, jest *spam* w tabletkach na gardło. Mnie pomogło :-)

Hej dziewczyny
ja od dziś na L4 ;-) Martysia w przedszkolu, chałupka ogarnięta. Byłam kupić odkurzacz bo już nie mam sił do tego swojego dywanu z tym długim włosiem. kupiłam z turboszczotką i mam nadzieję, że da radę, bo tanie nie był. Jeszcze nie wypróbowałam, bo leży w aucie, bo jest dość ciężki i czekam aż mąż mi go na górę przyniesie, ale to dopiero około 19 jak wróci z pracy
Sąsiedzi się nam wprowadzają akurat mieszkanie obok nas (jedyne wolne stało prawie rok, od naszej wprowadzki) i jest trochę hałas, ale w sumie to normalne. po nocy nie hałasują tylko w dzień. trochę jest syf na klatce i pod naszymi drzwiami, mam nadzieję, że to posprzątają, bo ja nie zamierzam ;-)
Dziś na rynku kupiłam sobie czereśnie - 28 zł za kg :szok: kupiłam troszkę, ale powiem Wam, że to nie to! były duże, ładniusie, czerwone a wcale nie były słodkie :-(
No i dziś rano weszłam na wagę i kolejny kg :no: to już razem +7 kg :zawstydzona/y:

Domi cudowne wieści nam tu z rana przynosisz! Niech dziewczynki nadal będą tak silne! no i jak tylko dasz radę to pisz jak najwięcej. Jest tam więcej takich maluszków?

edys no tak! dzień dziecka! moje dziecko dostanie od nas kucyka pony - jakiegoś nowego rekalmują i ona o nim marzy, bo to fanka kucyków ;-) więc choć nie muszę nad prezentem myśleć, ale drogie to dziadostwo jak nie wiem co :-( wiedzą na czym kasę zbijać

Kaspina 3 tydzień :szok: podziwiam. ja po 2 z Martyną miałam dość :-( i najlepszego z okazji rocznicy

Ewaelinka odpoczywaj ile możesz. domyślam się jak bałagan wkurza, bo ja mam to samo ;-) co do jedzenie - to ja się bardzo pilnuję, bo jakbym chciała jeść tyle ile mi się chce, to bym już ze 20 kg pewnie przytyła

Natkusia z tego co piszesz ufasz swojemu lekarzowi! więc na bank będzie dobrze!

Madison eh ja też jeszcze nic nie poprałam, nie poprasowałam, ciągle mi się wydaje, że mam dużo czasu :szok:
Co do auta - mój mąz też nie chciał tego , które ja wybrałam :-D a w niedzielę oglądał na necie i stwierdził, że coraz bardziej mu się podoba więc jak tylko sprzedamy nasze obecne to kupujemy tamto ;-)

Atana ja też uwielbiam Armani Code i dawidoffa niebieskiego jeszcze

angie sto lat dla synka! ależ ten czas leci

gorgusia zdrówka

Mój ślub 6 czerwca i chyba mi się wisielczy humor zaczyna objawiać bo cytat z wieszcza się mnie uczepił "Gdy na dziewczynę zawołają żono! Już ją żywcem pogrzebiono! hehe :-)

:-)
ihihihihi dobre :)

U nas 2 sierpnia 11 rocznica ślubu :)

Naktusia Ty to się teraz masz z tym szpitalem. Nie bardzo rozumiem co może być zawyżone w przepływach. Dziś i ja poproszę o sprawdzenie wszystkiego dokładnie :) Na tych koreczkach dopochwowych ;) nie znam się kompletnie ale mam nadzieję, że dzięki temu Dzidzia posiedzi jeszcze w Twoim brzuszku i spokojnie doczekasz terminu. Życzę Ci też abyś mogła wyjść spokojnie do domu zdrowa jak rybka :) bez ryzyka wcześniejszego porodu. Ściskam tulę i wysyłam słoneczko :)
Zobacz załącznik 625153

Domi - bardzo się cieszę że dziewczynki mają się dobrze :tak:,śliczne zdjęcia .

Kahaka
- moja ma 92cm i w tym rozmiarze też ostatnio kupiłam jej 2 koszulki i są dobre , takie : 404 Not Found, mam też jeansy na 86 i nogawki są takie na styk , nie mam dużo ubranek z c& a więc nie chcę wprowadzić Cię w błąd , jedynie jak chcesz mogę Ci zmierzyć to sobie porównasz do tych co masz .

Kaspian - wszystkiego Naj Naj z okazji rocznicy :)

Atana - śliczny tort , połączenie malin i białej czekolady musi być pyszne .

Angie - 100 lat dla synka :)

Gorgusia - zdrówka .

Natkusia - zaciskam kciuki byś wyszła jaka najszybciej:tak:

Gawit ja też wymieniałam odkurzacz niedawno :) (philips z turboszczotką) na sierściuchy moje nie ma rady :) odkurzam całe mieszkanie codziennie... Od kiedy jestem w domu już mam swój rytm :)
Budzę się robię kawę i śniadanie Mai. Wyprawiam ją do szkoły, idę z psem, potem szybki prysznic, zmywanie, pranie, odkurzanie, sprzątanie. W międzyczasie śniadanie i jakieś owocki.... co chwilka zerkam na forum ;)
Potem prasuję - zasadę mam taką minimum 5 sztuk dziennie... a jak biodro pozwala to hulaj dusza ;)
No i uwaga - NIE GOTUJĘ :P nie mam weny kompletnie.... coś co lubiłam stało się udręką... nie wiem co ja będę jadła po porodzie ;) chyba kanapki ;)

ASIOŁEK tez za bardzo nie kumam ale dwóch lekarz miedzy soba wymieniali jakieś liczby podobno parametry przepływów :confused: wiec nie wiem.. pytaj lekarza żebyś wszystko wiedziała :tak: będzie dobrze!

GAWIT to teraz lenichowanie pełną gębą :-)

ATANA to za chwile bedziesz szczesliwa mężatką :-)

Asiolek - ja to az sie spocilam czytając Twoj plan dnia ;)

Angie - 100 lat dla synka i duzo, duzo zdrowia! Wyobrazam sobie jak to sie patrzy z niedowierzaniem, ze to malenstwo juz jest takim duuuuz chłopcem :)

Atana - bardzo gustowny tort, super! I wyglada na smaczny :)

Monya - i bardzo dobrze :))) Po kiego nam teraz gromadzić zle wiadomości! Ja od ponad tygodnia nie zaglądam ma forum blizniacze, czuje sie jak zdrajca, ale juz nie mogłam poprostu. Teraz to nawet książki czytam te które juz raz czytałam, zeby cenzura była ;)

Lilith - sie wizytuje w piatek :) Brak przyrostu wagi mnie nie martwi, pewnie to chwilowe zreszta, tylko tak sobie myśle, ze jesli nie odżywiam sie za zdrowo, a różnie bywa ;) to mi te moje pasozytki niezle bedą podbierac nie tylko wagę, ale wszystko co cenne. A tu trzeba byc silnym i energia naladowanym :)

Natkusia - ja mam takie pytanie - czy nasze forum zawsze bedzie otwarte czy to sie da zrobic zamknięte w ogóle?
Bo ja niestety na otwarte forum nie wrzuce 'normalnych' fotek swoich czy maluszkow jak sie urodza... Wybaczcie, ale juz tak mam.

Gawit - witaj po stronie nierobów ;)

Przylaczam sie do drinkowania-świętowania, ale ja to woda, bo mi nic innego nie wchodzi. Za to wody pije ponad 3 litry dziennie. W nocy tez musze pic.

Amelia jeśli możesz zmierz mi te koszulki w rozmiarze 92 - długość i szerokośc pod pachami. A 86 też masz? Jeśli tak, to dla porównania zmierz :) Dziękuję :tak:
Atana, kiedy Ty masz ten ślub? W tę sobotę? :szok:
Kaspian, kolejnych lat w miłości i szczęściu! My we wrześniu mamy 5 rocznicę ślubu, ale razem jesteśmy już...13 lat łooo :szok:
Anna, masz rację, trzeba sobie szukać okazji do świętowania :-D
Angie, buziaki dla synka!
gorgusia, zdrówka!

My byłyśmy 2 godziny na spacerze. Upał wręcz dziś u nas. Wzięłam Agatkę do fryzjera i obcięliśmy włoski :-) Teraz wygląda jak prawdziwa Agatka hee
IMG_20140520_110312.jpg

Kupiłam arbuza w Biedronce, nawet dobry :tak: Wróciłyśmy i miałam obiad robić, a tu Agacia zasnęła w momencie hehe.

Załączniki

• IMG_20140520_110312.jpg
    IMG_20140520_110312.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Ewaelinka kochana ja też tak mam ale teraz pamiętaj o swojej księżniczce:tak: - nie dziwię się Twojemu M ja sama z chęcią sprałabym Ci tyłek;-) (przepraszam ale tak myślę) Teraz musisz leżeć i nawet palcem proszę nie kiwnąć.
Madison pochwal się nam efektami sesji:tak: ja też z chęcią bym zrobiła taką sesję ale niestety nie ma opcji namówienia mojego P:-(
Izis86 nie przejmuj się kochana tą wagą aż tak bardzo:tak: - ja w poprzedniej ciąży po 2 tygodniach straciłam 14 kg które przytyłam i jeszcze 2 dodatkowo ale faktycznie masz rację nie tego oczeuje się od faceta i to jeszcze teraz:no:
Natkusia my nadal trzymamy &&&&&& za Was
Kahaka ja tak wczoraj siedziałam z czereśniami:-) i w sumie też szukam takich komplecików dla chłopca i dziewczynki (dla brata dla córeczki:tak: na prezent) bidulka ta Twoja Agatka - oby minęło jak najszybciej, co do rozmiarów to moja ma mniej więcej tyle co Twoja i kupuję 92 bo za "chwilę" 86 będzie za małe:tak:
Caltha relaksuj się, leż i oby Ci się dalej nie chciało;-):tak:
Domi &&&&&&&&&&&&& za Was kobitki :-) silne dziewczynki
Lilith najwaqżniejsze, że wszystko ok:tak:
angie kciuki by wyniki badań wyszły o wiele lepsze :tak: Wszystkiego najlepszego dla synka:-)
Anna tez to przechodziłam ostatnio - uciekaj jak najdalej się da:tak:;-)
Asiołek to u mnie czereśnie są po 15zł za kg :confused:
gorgusia zdrówka :-*
Kaspian duuuuużo miłości dla Was:tak::-)
Gawit to od dziś odpoczywaj sobie jak najwięcej:tak:

Nareszcie skończyłam czytać:tak: ale dużo nie popiszę bo muszę wziąść się za pierogi bo obiecałam mojemu:dry: na ale cóż sama tego chciałam. Pgoda przepiękna aż czuć, że idzie lato - miłego dnia dziewczyny wieczorem wpadnę poczytać tylko beż takich rewelacji jak wczoraj proszę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry