LILITH
Moderatorka
Angie, sto lat dla synka. Jak Ty, tez myślałam ostatnio ile to juz czasu minelo. Zdarzy mi się też z sentymentu zaglądnąć na stare wątki majówkowe, ostatnio szpitalne podczytywałam.. to wzrusza bardzo ale też przeraża i uświadamia ile latek więcej i my mamy
Bądź też ile musiało się wydarzyć, ile się poświęciło czy też cierpień nas spotkało, by w końcu doczekać szczęścia. Wiesz.. myślę, też o innych dziewczynach, widziałam po suwaczkach mimo iż nie piszą..
Jeszcze raz, wszystkiego najlepszego dla Syneczka. A kartki na roczek pamietasz?
Atana torcik bardzo ładny, pewnie będzie pyszniutki :-)
Kaspian życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, u nas w przyszłym miesiącu 19 dokładnie
i wiecie, że bym zapomniała 
Katushka pierwsza to chyba Anna będzie, o ile dobrze pamiętam i termin pozostaje niezmienny ma na 18 cc. Ja 24 a nie wiem jeszcze jak inne dziewczyny
Wstawiłam sobie specjalnie suwaczek, gdyby nie on to jak dla mnie mam jeszcze tyleee czasu.. a tu zonk 
Madison ładnnie brzuszek rośnie i waga nic to tylko się cieszyć, kiedy masz kontrole by sprawdzić maluszki?
Co do autka to masz rację, lepiej też się nie denerwować, skoro wiesz, że i tak dojdzie w końcu do Twojego
Anna zazdroszcze, że już skończone. My dziś jeszcze zabiegani innymi sprawami, dopiero później mąż siądzie do podłogi w łazience.. ale jestem dobrej myśli
Natkusia kciuki zaciskam, by to nic złego nie było i by Cię wypuścili w piątek :-)
Bądź też ile musiało się wydarzyć, ile się poświęciło czy też cierpień nas spotkało, by w końcu doczekać szczęścia. Wiesz.. myślę, też o innych dziewczynach, widziałam po suwaczkach mimo iż nie piszą..Jeszcze raz, wszystkiego najlepszego dla Syneczka. A kartki na roczek pamietasz?

Atana torcik bardzo ładny, pewnie będzie pyszniutki :-)
Kaspian życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, u nas w przyszłym miesiącu 19 dokładnie
i wiecie, że bym zapomniała 
Katushka pierwsza to chyba Anna będzie, o ile dobrze pamiętam i termin pozostaje niezmienny ma na 18 cc. Ja 24 a nie wiem jeszcze jak inne dziewczyny
Wstawiłam sobie specjalnie suwaczek, gdyby nie on to jak dla mnie mam jeszcze tyleee czasu.. a tu zonk 
Madison ładnnie brzuszek rośnie i waga nic to tylko się cieszyć, kiedy masz kontrole by sprawdzić maluszki?
Co do autka to masz rację, lepiej też się nie denerwować, skoro wiesz, że i tak dojdzie w końcu do Twojego

Anna zazdroszcze, że już skończone. My dziś jeszcze zabiegani innymi sprawami, dopiero później mąż siądzie do podłogi w łazience.. ale jestem dobrej myśli

Natkusia kciuki zaciskam, by to nic złego nie było i by Cię wypuścili w piątek :-)
Ostatnia edycja:
to już razem +7 kg 
wiec nie wiem.. pytaj lekarza żebyś wszystko wiedziała 
na ale cóż sama tego chciałam. Pgoda przepiękna aż czuć, że idzie lato - miłego dnia dziewczyny wieczorem wpadnę poczytać tylko beż takich rewelacji jak wczoraj proszę;-)