Dzien dobry
Zabralam sie rano za segregacje ubrań po synku i kurcze ja nie mam na to siły

Musze to jakos podzielić na kwartały wiekowe i juz sobie wymyslilam, ze zapłacę komuś za prasowanie i układanie tego. Nic mi nie idzie. Mama mi rozpakowala i uporządkowala rzeczy dla dziewczyn, ale jeszcze tyle do zrobienia... Ehhh, trzeba było wczesniej...
Zmierzylam sie w pasie: 106!!! W 3 tyg 6 cm!!!! Waga w miejscu (?) Chyba prowadzę w obwodzie, co?

A pol roku temu wczodzilam w 36...
Z dobrych wieści to w Warszawie nie ma bezrobocia! Temat niani stoi, w mojej dzielnicy nie ma nian, a dojeżdżanie z sąsiadujących dzielnic jest dużym problemem. Odezwała sie agencja nian, w nich nadzieja. No i wolałabym legalnie itd.
Domi - ogromnie gratuluje! Sliczne zdjecia kruszynek. To niesamowite, ze sa w tak dobrym stanie, widać te ekstra 2 tygodnie zrobiły bardzo duża różnice

Daj znac jak sie czujesz!
Ojaka - dobrze, ze dom macie na stabilnym gruncie. Ja mieszkam na terenach zalewowych, wału w Warszawie sa bardzo wysokie i zadbane, ale wody gruntowe potrafią swoje zrobic. Tak jak to u nas było w 2010.
Lilith - ja tez bym wolała duze auto od razu, ale widzę, ze M tak kręci, ze zakręci na inne rozwiazanie

Odpuszczam mu, bo przy pierworodnym dokonał dużego poświęcenia w tym temacie. Myśle, ze za niedługo będziemy w panice kombinować cos dużego, grunt, ze ja sie nie musze tym zajmować

Ja juz sobie wstępnie wybrałam 'mój' duży i bede czekać cierpliwie az dostaniemy szalu pakujac sie do tego co jest/bedzie i przyjdzie czas na zakupy
Monya - ja cos czytałam o tym przebicia pęcherza, jak szukałam info o pessarach przy bliznietach (podobno w takiej ciazy nie pomagają). Ale za cholerę nie pamietam o co chodziło i przede wszystkim czy to w ogóle jest prawda.
Natkusia - wyobrazam sobie, ze masz po kokarde tego szpitala, ale najważniejsze, ze sytuacja jest dobra i stabilna, czas szybko minie i zaraz bedziesz w domku!
Kahaka - ja czasem kupuje synkowi w C&A, tez internetowo. Ja w takich przypadkach kupuje zawsze większe, szkoda mi kasy inaczej. Ale mojego nie mozna nazwać chudzinka.
Albo zaryzykuj cos i najwyżej odeslesz, albo kup na próbę cos z tego i tego rozmiaru i zobaczysz jak bedą Wam służyć.