reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ale dziś słoneczko łądnie świeci. Z Wiki jadę na kontrole do lekarza. A później może na zakupy jakieś skoczymy. Dzień dziecka się zbliża i trzeba popatrzeć za prezentem :)
Spokojnego dzionka :)

Ja też właśnie wyjeżdżam na kontrolę z Małym. Ciekawe, kiedy lekarka pozwoli Mu iść do przedszkola - już 3 tydzień siedzę z Nim w domu i, kocham Go bardzo, ale chcę już odpocząć !!!!!!!!!
A my mamy dziś 8 rocznicę ślubu. Mój M. przytulając się rano zapytał, co chciałabym dostać. Oczywiście, że perfumy!!!! Ale poczeka z tym zakupem dopóki nie obwącham czegoś nowego:tak:

Remont miał skończyć się wczoraj, a dziś znów Pan wpadł na dokańczanie :wściekła/y: Mówi, że na pewno ostatni raz!!!! :angry:

Domi, cieszę się, że z dziewczynkami wszystko dobrze. Modlę się za Twoje Maleństwa!
Natkusia, cierpliwości i wiary w to, że lekarze wiedzą co robią. Choć wiem, że to trudne!
Ewelinka, leż na tyłku i nie kombinuj!!! :-)

Dziewczyny, przestańcie z tymi czereśniami, bo bardzo mi się chce, a cholerstwo drogie !!!! W zamian M. kupił mi wczoraj ogórki gruntowe - zjadłam 2 kg:szok:
Miłego dnia!!!!

Kaspian to dużooo miłości z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!!!!!!
To nie byłaś wczoraj na tych warsztatach skoro z synkiem siedzisz??
Ja chciałam na Dzień Kobiet perfumy,potem na urodziny..w końcu sama sobie kupiłam:) M mi od marca obiecuje myjkę parową i duży parasol na taras....i tak naiwnie czekam,że kiedyś me marzenia się spełnia:)

Domi... Ja też proszę o zdjęcie, bo na fb nie jestem w naszej grupie...jeszcze. Napisz jak się czujesz.

Natkusia.. Nie bój się krążka. Trochę nie rozumiem w jaki sposób on miałby przebić pęcherz, przecież wygląda jak przyssawka i ma służyć zaciskaniu szyjki i wypychania główki do góry.

Moja szkoła rodzenia też trwa 3,5 godziny i to w takich godzinach trudnych juz dla mnie 18.30-22, ale na szczęście do siedzenia/leżenia są takie ogromne pufy wiec jest trochę łatwiej. Na krześle nie dałabym rady.
Wczoraj weszłam na wagę i szok. Przytyłam 1,5 kg w 4 dni, a zaznaczam, że jem niewiele a słodyczy prawie wcale. Liczylam, że dobiję maksymalnie do 65, ale tu chyba już na 70 powinnam się nastawiać psychicznie;)

Kaspian Wszystkiego Naj !!!!!Duzo milosci !!!
U mnie panowie skonczyli i wszystko tak stoi i czeka na mojego m. :-)
Trudno ja sie za to nie zabieram ---mnie tez cos caly czas zasysa ,ale nie wiem co bym zjadla ;-/

KASPIAN dużo miłości :-)

No ja rozmawialam z moim lekarzem i beda mi krążek zakladac tak wiec musze czekac na wyniki posiewu w piątek i modlic sie zeby był czysty bo będzie doopa blada. Tak wiec prosze o &&&&&!

MONYA ja słyszalam, że krążek wklada sie do 28tc a ja jestem w 31.. no i moja kolezanka miala zakladany po 30tc a po tygodniu jej sie pecherz przebił wiec moze stad moje moze myslenie.. ale mój lekarz zapewnił ze jest to bezpieczne :tak:

Dzien dobry :)

Zabralam sie rano za segregacje ubrań po synku i kurcze ja nie mam na to siły :( Musze to jakos podzielić na kwartały wiekowe i juz sobie wymyslilam, ze zapłacę komuś za prasowanie i układanie tego. Nic mi nie idzie. Mama mi rozpakowala i uporządkowala rzeczy dla dziewczyn, ale jeszcze tyle do zrobienia... Ehhh, trzeba było wczesniej...

Zmierzylam sie w pasie: 106!!! W 3 tyg 6 cm!!!! Waga w miejscu (?) Chyba prowadzę w obwodzie, co? :) A pol roku temu wczodzilam w 36...

Z dobrych wieści to w Warszawie nie ma bezrobocia! Temat niani stoi, w mojej dzielnicy nie ma nian, a dojeżdżanie z sąsiadujących dzielnic jest dużym problemem. Odezwała sie agencja nian, w nich nadzieja. No i wolałabym legalnie itd.

Domi - ogromnie gratuluje! Sliczne zdjecia kruszynek. To niesamowite, ze sa w tak dobrym stanie, widać te ekstra 2 tygodnie zrobiły bardzo duża różnice :)
Daj znac jak sie czujesz!

Ojaka - dobrze, ze dom macie na stabilnym gruncie. Ja mieszkam na terenach zalewowych, wału w Warszawie sa bardzo wysokie i zadbane, ale wody gruntowe potrafią swoje zrobic. Tak jak to u nas było w 2010.

Lilith - ja tez bym wolała duze auto od razu, ale widzę, ze M tak kręci, ze zakręci na inne rozwiazanie :) Odpuszczam mu, bo przy pierworodnym dokonał dużego poświęcenia w tym temacie. Myśle, ze za niedługo będziemy w panice kombinować cos dużego, grunt, ze ja sie nie musze tym zajmować ;) Ja juz sobie wstępnie wybrałam 'mój' duży i bede czekać cierpliwie az dostaniemy szalu pakujac sie do tego co jest/bedzie i przyjdzie czas na zakupy ;)

Monya - ja cos czytałam o tym przebicia pęcherza, jak szukałam info o pessarach przy bliznietach (podobno w takiej ciazy nie pomagają). Ale za cholerę nie pamietam o co chodziło i przede wszystkim czy to w ogóle jest prawda.

Natkusia - wyobrazam sobie, ze masz po kokarde tego szpitala, ale najważniejsze, ze sytuacja jest dobra i stabilna, czas szybko minie i zaraz bedziesz w domku!

Kahaka - ja czasem kupuje synkowi w C&A, tez internetowo. Ja w takich przypadkach kupuje zawsze większe, szkoda mi kasy inaczej. Ale mojego nie mozna nazwać chudzinka.
Albo zaryzykuj cos i najwyżej odeslesz, albo kup na próbę cos z tego i tego rozmiaru i zobaczysz jak bedą Wam służyć.

Natkusia, Madison...może dlatego, że ja w ciąży nabyłam zdolności wybiórczego czytania, tzn. Czytam tylko dobre newsy, a złe pomijam, albo szybko zapominam.

Do kogo się zgłosić, żeby zostać dodanym do grupy na fb?

Ostatnia edycja:
reklama
Kaspian - udanej rocznicy :-) Ja dostałam kiedyś perfumy Hugo Bossa bo mój D. sam wybierał i się zastanawiałam czy faktycznie tak mu się podobały czy to dlatego że na B były i mu się dalej chodzić nie chciało :-)
Przerobiłam masę zapachów ale takimi moimi najukochańszymi to są Armaniego Code :-) zawsze do nich wracam.

Monya - słuchanie wykładu o 21 na miękkiej pufie mogłoby się u mnie skończyć drzemką z chrapaniem nawet :-)

Ja wczoraj dograłam wszystko z moim przyjęciem ślubnym :-) Największy problem był z tortem bo chciałam i ładny i jadalny. Ale i taki znalazłam będzie biała czekolada i maliny tylko mniej pięter, no i można do niego dać lżejszą masę. tort maliny.jpg

Załączniki

• tort maliny.jpg
    tort maliny.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry