LILITH
Moderatorka
Ewaelinka, jakbym siebie czytala.. Troche smiac mi sie chcialo ale wiem, ze to meczace.. W takich sytuacjach Faktycznie lepiej zabunkrowac sie na gorze :-) I odpoczywac :-)
Domi super, ze dziewczynki takie silne, jak bedziesz pozniej mogla to wstaw moze jakies zdjatko Bo chyba tylko Ja nie widzialam :-)
Kahaka wspolczuje, Bardzo mi Przykro problemow, jesli to od traumy to mam nadzieje, ze malutkiej szybko to minie..
Czeresnie I mi sie marza od kilku dni :-)
Zaraz jade z mala do szkoly, potem mamy gosci urzedowych I mozna sie brac za laznie, maz Wczoraj cala wyfugowal, jak Widac mozna.
Licze, ze dzis samopoczucie bedzie lepsze I boli brak.
Jak przejde na laptopa pokaze Wam Co moj Dex Wczoraj wyrabial, prawdziwy obcy sie przypomina Co wkleilyscie ostatnio.
Domi super, ze dziewczynki takie silne, jak bedziesz pozniej mogla to wstaw moze jakies zdjatko Bo chyba tylko Ja nie widzialam :-)
Kahaka wspolczuje, Bardzo mi Przykro problemow, jesli to od traumy to mam nadzieje, ze malutkiej szybko to minie..
Czeresnie I mi sie marza od kilku dni :-)
Zaraz jade z mala do szkoly, potem mamy gosci urzedowych I mozna sie brac za laznie, maz Wczoraj cala wyfugowal, jak Widac mozna.
Licze, ze dzis samopoczucie bedzie lepsze I boli brak.
Jak przejde na laptopa pokaze Wam Co moj Dex Wczoraj wyrabial, prawdziwy obcy sie przypomina Co wkleilyscie ostatnio.
watek jest BEZ KOMENTARZY.
dzisiaj mam konsultacje z diabetologiem i usg z przepływami bo wczoraj Wojtek tak sie wiercił że nie dali rady..