reklama

Sierpniówki 2014

Jejciu... jak zobaczyłam zdjęcia kruszynek Domi to aż się poryczałam. Takie maleństwa kochane. Domi dużo siły dla dziewczynek i Ciebie!!
To wszystko co się dzieje uświadamia mi żeby jak najszybciej skompletować wszystko dla dzidziusia i spakować torbę, bo nigdy nic nie wiadomo. A z tego co widzę to mam termin najszybciej z Was, i chyba dzień za mną Natkusia...

reklama
Dziewczyny, dziękuję za życzenia. Normalnie pewnie po pobudce byłby namiętny seksik na uczczenie rocznicy, a tu dooopa blada - przytulanie i życzenia. Normalnie pewnie byśmy wieczorem siedzieli w romantycznej knajpce, a potem znów seksik - a tu doooopa blada - sił nie mam, brzuch ciągnie.... Nic to odbijemy sobie za rok!!!

Ojaka, nie byłam na warsztatach. Może to i dobrze, bo chyba nie wysiedziałabym tam.

Atana, Code Armaniego to też mój ulubiony!!!! M. kupił przez przypadek, może dlatego że najbliżej, bo na A....:-D Od mniej więcej 3 lat nie używam innych perfum. I właśnie uznałam, że czas coś zmienić albo przynajmniej urozmaicić.
Tort prezentuje się pięknie. Chciałabym go schrupać na drugie śniadanko ...

My już po kontroli. Młody ok, ale w domu do końca tygodnia, co by się wzmocnił po antybiotyku.
To chyba jednak była szkarlatyna, bo zaczęła Mu się łuszczyć skóra na stopach.

Ostatnia edycja:
Kaspian wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu! Duzo milosci i radosci:-)
Atana piekny tort i wyglada przepysznie. A kiedy impreza bo pewnie pisalas ale przegapilam!:zawstydzona/y:
Moj Synek konczy dzis 8 lat az sie wzruszylam rano jak wstal ze on juz taki wielki...:-p a dopiero co kruszynka sie taka urodziła heh...lece torta montowac i lasgne na obiad. Jak wroci ze szkoly bedzie mial niespodziankę bo to jego ulubione danie a slodkosci tez uwielbia. To niech sobie poje dopuki moze ehh...W sumie to te wyniki wykazuja mu tylko slady przeciwcial moze faktycznie nie bedzie tak źle? Ja sie nie znam na tym ale w klasach tych na koncu wynikow ma wszędzie 0 a to podobno dobrze...bedziemy czekac na opinię alergologa i ogolnie dzieki za slowa pocieszenia dziewczyny!

Tort wygląda pysznie mam nadzieję że nie zacznę podgryzać monitora :)

Wszystkiego najlepszego z okazji 8 urodzin synka Angie - bardzo poważny wiek :)

Kaspian z okazji rocznicy ślubu :) dużo miłości :) szczęścia i zawsze wspólnej drogi!

Gorgusia zdrowiej! co to za paskudy w maju do nas się przyplątują...

Dziewczyny otwieramy flaszki pijemy mamy co dzis opijac:
rocznica slubu Kaspian
Kruszynki Domi tez trzeba pozadnie opic zeby zdrowo rosly i rosly w sile
Synek Ange 8 latek :)
Oj kobity co dzis jeszcze??
Moze skonczona kuchnie Ewy i moja polozona podloge w pokoju bo moj maz wlasnie skonczyl :)

Wszystkim pokoleji zycze sto latek :)

KASPIAN odbijecie sobie za rok z Maluszkiem :-)

GORGUSIA o jej.. zdrówka!

ANGIE jaaaaa najlepszego dla synusia :-) dużo szczescia, radości i uśmiechu każdego dnia :-)

EWAELINKA jak tam samopoczucie?

Ja miałam USG przepływów i coś tam wyszło zawyżone, w piątek mam powtórke tak więc jeszcze tydzien w szpitalu
Pocieszamy sie, że będziemy max do 2 czerwca bo zaczynają remont oddziału i będą wypisy albo przenosiny do innego szpitala w ciężkich przypadkach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry