Jejciu... jak zobaczyłam zdjęcia kruszynek Domi to aż się poryczałam. Takie maleństwa kochane. Domi dużo siły dla dziewczynek i Ciebie!!
To wszystko co się dzieje uświadamia mi żeby jak najszybciej skompletować wszystko dla dzidziusia i spakować torbę, bo nigdy nic nie wiadomo. A z tego co widzę to mam termin najszybciej z Was, i chyba dzień za mną Natkusia...
To wszystko co się dzieje uświadamia mi żeby jak najszybciej skompletować wszystko dla dzidziusia i spakować torbę, bo nigdy nic nie wiadomo. A z tego co widzę to mam termin najszybciej z Was, i chyba dzień za mną Natkusia...
Od mniej więcej 3 lat nie używam innych perfum. I właśnie uznałam, że czas coś zmienić albo przynajmniej urozmaicić.
a dopiero co kruszynka sie taka urodziła heh...lece torta montowac i lasgne na obiad. Jak wroci ze szkoly bedzie mial niespodziankę bo to jego ulubione danie a slodkosci tez uwielbia. To niech sobie poje dopuki moze ehh...W sumie to te wyniki wykazuja mu tylko slady przeciwcial moze faktycznie nie bedzie tak źle? Ja sie nie znam na tym ale w klasach tych na koncu wynikow ma wszędzie 0 a to podobno dobrze...bedziemy czekac na opinię alergologa i ogolnie dzieki za slowa pocieszenia dziewczyny!
:-)