reklama

Sierpniówki 2014

DOMI poryczałam się! Jestescie bardzo dzielni, cała czwórka :tak: i wszyscy ktorzy są w beznadziejnej sytuacji powinni brać z Was przykład! A Ty mamuśka jestes bardzo dzielna i jestem z Ciebie dumna!
Oby dziewczynki szybko nabierały mase i do domu!

EWCIA &&&&&& za Was i czekam na wieści.. jeziu ale sie stresuje!

reklama
Niedalo rady inaczej

Załączniki

• 1400613725201.jpg
    1400613725201.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 87
  • 1400613756854.jpg
    1400613756854.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 83
  • 1400613769532.jpg
    1400613769532.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 82
Ewaelinka - trzymaj się :* jesteś w dobrych rękach , mocno zaciskam kciuki by było dobrze .

Domi - też się wzruszyłam :) , to niesamowite jaki spokój i optymizm bije z Twoich postów , cudne Kruszynki , oj domyślam się jak bardzo nie możesz się doczekać tych przytulasków :) !! i super że laktacja ruszyła :tak:

Kahaka - wymiary bluzki : długość od ramienia 40 cm , szerokość pod paszkami - 29,5 cm dla rozmiaru 92 , na 86 niestety nie mam . Agatka śliczna :) , ja o wizycie u fryzjera z moją mogę pomarzyć , jak widzi nożyczki to ucieka :)

Natkusia - kciuki za posiew &&&&&& .

Anna - rzeczywiście tempo chłopaki mają ekspresowe :)

Domi - gratuluję, coreczki są cudowne, świetnie, że laktacja ruszyła.
Ewaelinka - czekam na wieści, kciuki zaciśnięte
Natkusia - głowa do góry,będzie dobrze kochana
Beeatka - daj znać co u Ciebie, wierzę, że wszystko ok

Kahaka miłego wypoczynku życzę:tak: ja już od jutra biorę się za pranie tych rzeczy co mam i będę dokupywać co brakuję ale to dopiero w czerwcu:tak:
angie na zdrowie!!:-)
ojaka z tego co wiem to jeszcze może spokojnie się obracać jak jej się podoba;-) więc nie ma co się matrwić na zapas. Natkusia kiedyś podał numer awaryjny dla nas jakby co - 535246399 Ja też nie mam neta w telefonie i czasami dziękuję za to bo bym chyba już nic nie robiła tylko Was czytała cały czas;-):tak:
anna dzięki za wieści od ewci:tak: Chłopaków to masz obrotnych - lepiej sobie radzą niż nie jedni fachowcy:tak:
natkusia nie martw się na zapas poczekaj na wyniki posiewu - &&&&&&&
madison masz rację forum ma swoje plusy i minusy ale ja już się chyba uzależniłam od niego;-)
carina olej teściową - nawet jej nie słuchaj:tak:
Sierpniowa każdy czasem potrzebuje takiego ładowania baterii :-)
Domi dzięki za "powiew optymizmu - przyda się każdej z nas teraz.:tak:
ewcol3 a Ty jak sięczujesz kochana?
beetka odezwij się kochana:-(

Szafa stoi, rzeczy poukładane. Powiem Wam, że mój P mnie dzisiaj opieprzył:angry:, że wchodzę tu na forum a pózniej wszystko tak przeżywam. :-( no ale same powiedzcie jak można inaczej?
Wybaczcie ale nie chce mi się nic pisać :zawstydzona/y: mam tylko nadzieję, że u ewci ok. Zmykam spać a przynajmniej spróbuję zasnąć.
Do jutra kochane

caltha powiem ci ,że coś w tym jest......a ogólnie moja ciąża to dla niej jakiś koszmar...jak się dowiedziała przez 2 msc ze mną nie gadała, ...oj długa historia......

ja też już się kładę, oby jutrzejszy dzień przyniósł lepsze wieści!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry