Ewaelinka84
Fanka BB :)
Hejka z rana :-/
Monia na poczatek Tobie wspolczuje tesciowej ,ale gratuluję meza ,ze w pore wyczuł co sie swieci !!!! I olej to wazne ze Wam sie podoba i jest tak jak ty chcialas :-*
Ja ta noc mam wyjatkowo meczaco naprawde taka duchota ze spac sie nie da od poloznej dostalam dwie poduszki te dlugie rogale i wciskam je gdzie sie da to miedzy nogi to pod brzuch ,ale jest tak cieplo ze to nawet przeszkadza :-(
I jak widac spac nie umiem ....
Przeslijcie troszke kawki bo tu dopiero od 7 serwuja
Monia na poczatek Tobie wspolczuje tesciowej ,ale gratuluję meza ,ze w pore wyczuł co sie swieci !!!! I olej to wazne ze Wam sie podoba i jest tak jak ty chcialas :-*
Ja ta noc mam wyjatkowo meczaco naprawde taka duchota ze spac sie nie da od poloznej dostalam dwie poduszki te dlugie rogale i wciskam je gdzie sie da to miedzy nogi to pod brzuch ,ale jest tak cieplo ze to nawet przeszkadza :-(
I jak widac spac nie umiem ....
Przeslijcie troszke kawki bo tu dopiero od 7 serwuja

mój wychodził do pracy a ja dopiero zasypiałam. O 7:30 pobutka
jak tak dalej pójdzie to ja się wykończe. Kończę kawkę i zmykam do biedronki no i po prezent dla mamy. Kupuję i dam wcześniej.
Upatrzyłam sobie taką filiżankę ze śmiesznym rysunkiem kobiety w samochodzie z podpisem "kubek zwariowanej mamuśki" o ile dobrze pamiętam. Moja mama należy do tych bardziej wyluzowanych więc na pewno jej się spodoba.
jakby nie patrzeć dzięki niej mam mojego P ;-)
a no dodatek do tej pory nie słyszałam żeby kiedykolwiek powiedziała Wy czy Was bo ciągle tylko traktuje go jakby on był sam :-(