reklama

Sierpniówki 2014

Hejka z rana :-/
Monia na poczatek Tobie wspolczuje tesciowej ,ale gratuluję meza ,ze w pore wyczuł co sie swieci !!!! I olej to wazne ze Wam sie podoba i jest tak jak ty chcialas :-*
Ja ta noc mam wyjatkowo meczaco naprawde taka duchota ze spac sie nie da od poloznej dostalam dwie poduszki te dlugie rogale i wciskam je gdzie sie da to miedzy nogi to pod brzuch ,ale jest tak cieplo ze to nawet przeszkadza :-(
I jak widac spac nie umiem ....
Przeslijcie troszke kawki bo tu dopiero od 7 serwuja :-D

reklama
Witam sie kawkowo :-) co za noc komar w stope mnie ugryzl wrrrr nie cierpie . Zastanawiam sie czy aby jakiegos wynalazku do kontaktu nie kupic ale mam mieszane uczucia czy brzuszkowi nie zaszkodzi . Macie takie wynalazki w kontaktach ?

Hej
U nas znowu płacz w nocy. I pobudka o 5.30 :/

monia, Agatka niby lepiej, ale ma na tym obojczyku gulę. Jeszcze tak do końca nie porusza ręką jak wcześniej.

Ja muszę dzisiaj iść na pocztę i może do tej Biedronki pójdę. Upał znowu się zapowiada, masakra.

Z rana die witam.noc z głowy.skurcze lydek i tak przeraźliwie bolało mnie kolano jedno,że myślałam,że kaleką zostanę....ale jakoś ta noc nieszczegolna widzę. Ją sie nie wybieram do biedry ani do lidla. Zostały mi 2 miesiące w ciąży.mam zapas legginsow i sukienek.a stanikow nie noszę przy moim rycin biuscie.na potem mam sportowe.idę,bo mój dziec juz jeść chce.

Dzien dobry! :)

Wow, widzę, ze noce juz mamy do dooopy, a tu jeszcze sporo przed nami. U mnie było tak jak ostatnio czyli ani dobrze, ani zle.
Mieliśmy przenosić małego do jego pokoju, pokoj prasowe gotowy, a mały jak nigdy spi praktycznie tylko z nami, z naszej wygody i dla świętego spokoju.
Takze suuuuuper nam to idzie. Skończymy w piątkę w jeden sypialni :/

Za 2h teść ląduje na Okęciu, teściowa wróciła wczoraj po tygodniowych wojazach. Na szczęście M dzis bedzie pracował z domu wiec jakis bumper bede miała ;)

Miło Was zobaczyc na tamtym watku - grupie sierpniowek :)
Czy to prawda, ze tam mozna dodac fote tylko juz gdzies umieszczona w necie?????

Życze duzo zdrowka i dobrego humoru dla Was i dla wszystkich maluchów, zwłaszcza tych chorujących i kontuzjowanych!

Hej , noc też kiepska , tylko mnie wykańczają wycieczki do wc , jak już wstanę to nie mogę zasnąć , jeszcze jak córa do mnie przyjdzie to już w ogóle spania nie ma , tak rozpycha , że dla mnie niewiele miejsca zostaje :). Chyba też się wybiorę do tej biedronki , głównie na koszule zobaczyć bo mam tylko jedną i ze dwie by się jaszcze przydały .

Madison - hmm , na grupie możesz wstawić jakąkolwiek fotkę .

Madison tak, możesz wstawić zdjęcie, które ma już swój adres i jest gdzieś w sieci. Nie można załadować tam zdjęć z komputera.

Fiuu współczuję... ja mam z biodrem ciągle duży problem więc praktycznie każda noc już od miesiąca jest z przebojami. Ale pocieszam się tym, że na tym etapie ciąży poprzedniej... wstawałam w nocy siku 12 razy :) a teraz tylko raz lub dwa :) więc coś za coś ;)

Monia456 - teściowa jak to teściowa... każdy ma swoją ihihihi :) ja też od 2 lat mam średnie relacje i okazało się, że nawet wizyta raz w roku to dla mnie za dużo ;) ale ja jestem z tych co nie potrafią przebaczyć tylko jednej kwestii... jeżeli ktoś zrobi krzywdę memu dziecku. Wtedy się na taką osobę zamykam i nie potrafię już stamtąd wrócić.

Ewaelinka - Ty już pewnie masz swoją kawkę :)

Agula82 ja też nie cierpię... zwłaszcza, że pierwsze ugryzienia w sezonie wywołują u mnie reakcje alergiczną.... więc już niedługo :) Wtyczki przeciw komarom stosujemy w domach gdzie nie ma małych dzieci i zwierząt.

Kahaka chyba Wam się kłania wizyta u specjalisty :(

Ja wstałąm o 7 dziś czyli godzinę później niż zwykle. Wstawiłam pranie, odkurzyłam całe mieszkanie i właśnie słyszę jak mój pies wymiotuje.... znów pewnie zjadł jakiegoś badyla na spacerze, więc szykuje mi się jeszcze zmywanie podłóg.

Wczoraj gotowałam rosół wołowy więc na dziś jest zupa. Jeszcze za chwilkę pójdę na ryneczek po jajeczka, czereśnie, makaroniki... i takie tam.

Lidla i Biedronkę mam niedaleko... ale nie na tyle abym teraz doczłapała piechotą. Dziś na 16:30 ja do stomatologa na wymianę starych plomb a mąż na zebranie rodziców. W związku z powyższym lidlobiedornki poczekają do jutra...

Nie mam pomysłu na drugie danie... dziś nie zjem steka bo mi nowe plomby wyskoczą ;) chyba, że któaś z Was poda mi przepis na steka well done, który będzie bardziej miękki niż moje poprzednie :)

Brakuje mi miejsca w szafach już... i zaczynam bałaganić przez to... muszę opracować jakieś chomikarskie patenty :)

Pierwszy raz witam sie tak puzno hihi.
Monia carabiniezy sprawdzaja wszystkich emigrantow chyba jak sie meldoja w kazdym badz razie tak mi mowila sasiadka ze sprawdzaja warunki do zycia czy sa normalne czy cus i czy dana osoba naprawde tu zyje.Niewiem czemu ja bylam w zeszlym tygodniu zglosic ciaze i ze za dwa miesiace bede rodzic i skladalam dokumenty na becikowe i pani powiedziala ze wysle kontrole czy warunki sa godne dla dziecka.Ale dupki nieprzyszlo.Mieli byc o 19 i niebylo :( Maz wlasnie do nich wydzwania ale sie dodzwonic niemoze.Cuz trudno.Przyjda pocaloja galke od drzwi ;)

Ja noc mialam dobra poranek jeszcze przyjeniejszy bo mezus postanowil ze mna wziasc prysznic.Zobaczymy jak sie bede czula po tym "prysznicowaniu" puki co ok...

Synek w szkole.W pokoju jego brakoje mi tylko powiesic firanki i chyba czeka nas kupienie nowego dywanu bo stary jest zaduzy a panele niestety przy moim dziecku dlugo niewytrzymaja juz wczoraj dostaly pierwsze rysy od krzesla na kolkach ;/

Zaraz lecimy do tego kardiologa.strasznie sie boje co mi wiesniak piepszony powie.Ze kurde do ginekologa jak ide to zawsze trafiam na innego a do kardiologa tak niemoge 5 .ro ich tam jest.Zawsze na tego jednego dupka :/

Co do mojego synka musze wam powiedziec ze on wogole ostatnio jakis taki inny.Zawsze pod szkola sam dawal buziaka i lecial,teraz nawet czesc niepowie. Dzisiaj rano chodze w tunice po domu(28 stopni o 6 bylo) a ten do mnie moglabys sie ubrac bo jak tos wejdzie to siara. Przed wyjsciem do szoly mowi do mnie chyba niemasz zamiaru tak wyjsc.Moj maz sie troche wkurzyl i go opierdzielil i zapytal o co chodzi.A ten bo mama ma juz 29 lat niewypada zeby wygladala jak nastolatka.Zalamalam sie. Dla mojego dziecka jestem stara :baffled:

Alem sie rozpisala hihi.
Ewcia kawe juz dostalas??Ja mam ochote na mus czekoladowy albo smietankowy .Wczoraj za mna sernik chodzil albo tarta cytrynowa.Musze koniecznie kiedys ja zrobic.Jeju ale mam zachcianki normalnie jakbym w ciazy byla...

Dobrego dnia kobitki

Witam się i ja :-( Spać poszłąm dopiero o 5 :szok: mój wychodził do pracy a ja dopiero zasypiałam. O 7:30 pobutka :no: jak tak dalej pójdzie to ja się wykończe. Kończę kawkę i zmykam do biedronki no i po prezent dla mamy. Kupuję i dam wcześniej.:tak: Upatrzyłam sobie taką filiżankę ze śmiesznym rysunkiem kobiety w samochodzie z podpisem "kubek zwariowanej mamuśki" o ile dobrze pamiętam. Moja mama należy do tych bardziej wyluzowanych więc na pewno jej się spodoba.:tak::-) No i oczywiścię kupić trzeba teściowej:-p jakby nie patrzeć dzięki niej mam mojego P ;-)
Dziś zapowiada się mega upał o 8 miałam na termometrze 20 stopni:szok: w cieniu a co to będzie koło 2??
fiufiu wspólczuję tych skurczów i bólu
Madison ja też walczę ze spaniem małej w jej łóżeczku i raz nam to wychodzi a raz nie - u nas dochodzi jeszcze płacz jak tylko włożę ją do łóżeczka i nie mam pojęcia jak z tym wygrać. Co do zdjęć to faktycznie muszą być gdzieś wgrane.
ewaelinka przesyłam troszkę kawki - teściowej się nigdy nic nie podoba :wściekła/y:a no dodatek do tej pory nie słyszałam żeby kiedykolwiek powiedziała Wy czy Was bo ciągle tylko traktuje go jakby on był sam :-(
agula mnie też wczoraj komar wkurzał:wściekła/y: ja mam takie coś z brosa w kontakcie

Zmykam pomalutku na te zakupy
Miłego dnia dziewczynki

reklama
Wpadam na moment, jade z mala do szkoly pozniejnduzo zalatwiania I sklepow ale Niestety nie tych z rzeczami dla malego :-) potem pigula wpada w odwiedziny. Zle sie dzis czuje, kreci mi sie w glowie jak na samym poczatku.. Cos okropnego..
Milego dnia I udanych lowow.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry