reklama

Sierpniówki 2014

Witam! Wrócilam z Biedronki dziewczyny.. ale sie obkupilam :D pampersy, chusteczki nawilzajace płatki kosmetyczne, mydełka, sudocrem, dla siebie leginsy i bluzke. Leginsy genialne! Polecam ;)

reklama
Tos sie Martuska obkula gratulacje :)
Ja biedronki niemam ale mam Lidla w ktorym puki co niema nic dla mnie i dzidzi.Tzn dla mnie jest ale niena chwile obecna.Sa alkohole ktore uwielbiam coco kiss do pinakolady,mojito,sex on the bich czy jak to sie pisze wazne ze sie dobrze pije hihi.Ech uroki ciazy zero alkoholu.Niezebym byla alkoholiczka ale kto nielubi w wikend siasc na balkonie ze szklaneczka pelna lodu i np orzezwiajacego mojito :)

Witam się i ja :)
Ja też mam w planach biedronkę (mam nadzieję, że w mojej okolicy nie ma dużo ciężarówek ;-)), ale najpierw kawa.
U mnie też zdarzają się nieprzespane noce, albo siku, albo twardniejący brzuch. Dzisiaj było na szczęście lepiej. Ale w związku z bólami brzucha mam wieczorem nadprogramową wizytę, trzymajcie kciuki, bo mam mega stresa.

Anna mam tak samo.. tak mi sie chce piwka i tylko czekam az M otworzy ktoregos wieczoru a wtedy umocze mordke :D hihi :P mam ochote na takie zimne z sokiem.. mmm. Ale co tam, moze w sierpniu sie napijemy ;P

misiura- trzymam kciuki- bedzie dobrze!

Ostatnia edycja:
Anna uśmiałam się :-D bo ja to już przeszłam z synem, Dzis idę wpłacić za wycieczkę i oczywiście musiałam się bardzo schludnie ubrać tj, spodnie i t-shirt ( u nas na razie 18 stopni więc dam rade).
A co do "alkoholizowania się" w ciąży to jak byłam z synem to ciężko było ( nie raz siorbnęłam od męża), teraz nie mam wogóle ochoty.

Ostatnia edycja:
Misiura trzymam kciuki!

Martuśka92 ja obstawiam pierwsze małe piwko na październik ;)

Ok odpoczęłam nieco więc czas na marsz na zakupy :) czereśnie... czereśnie... już do was idę...

Dzień dobry;)
Dalej mieszkam u siostry, więc mniej czasu na pisanie. Wczoraj dodatkowo miałam z BB duże problemy. Ale jak widzę Wy także!
Siedzę teraz pod punktem pobrań...powtarzam glukozę...jeden plus taki, że będę miała czas i poczytać i popisać;)
Aha byłam już w lidlu. Wzięłam 3 zestawy dla Hanutki i sobie bluzeczkę;)
Do Biedronki zajadę później;)
Anna sukienusia super;) ja też już się zaopatrzyłam. Przy takiej pogodzie nie ma nic lepszego;)
Fiufiu opis genialny;)
Mentalność turecka jest dość skomplikowana, ale to fajni ludzie;) Miałam okazję pracować z chłopakami z Turcji;) sympatyczne czasy!!!
Ewaelinka świetnie, że u Ciebie w porządku. Ściskam:*
Natkusia dziękuję za odpowiedź...tylko nie wiem czy to mnie przyjęłaś, bo dalej nic nie widzę:(
Gorgusia ja też stałam w aptece choć bardzo cierpliwie...a jak przyszło co do czego to się okazało, że nie ma moich tabletek:( Byłam zła podwójnie...
Witam nowe dziewczyny;) fajnie, że się ujawniłyście;) Troszkę się uśmiałam z całej sytuacji;)
Monia to tylko teściowa;) jak jej się nie podoba u Was to może rzadziej będzie Was odwiedzać?;)
Fiufiu i dobre podejście...jak starczy to starczy;) żebym ja tak potrafiła....

Misiura trzymam mocno&&&&&
No Aniu faktycznie pozno sie zameldowalas !!!!
Kawke juz wypilam do sniadanka ,vampirzyca pobrala mi krew i zaraz ctg :-/ boje sie ze bedzie kiepsko bo cos mnie boli znowu dol brzucha i moja latorosl dolna znowu mocno pulsuje :-( koleżankę juz wzieli na cc i juz nie wroci dzis do mojego pokoju -bede sama :-(

Ania kciuki za sercologa !!!!!

ja dziś o 10-45 wizyta-proszę o kciukasy :-)
po lekarzu skocze do sklepu,i do małosolnych zrobię smarowidło chłopskie -mmmm mniam mniam.
a nie wiecie jak te koszule do karmienia z biedy ????

reklama
Anna - no wiadomo, alkohol jest w końcu dla ludzi :-) Mohito uwielbiam na równi z caipirinha i arbuzem zmiksowanym z wódką:-) Za piwem nie szaleję bo po nim i bez ciąży za często latam do WC :-) . W lecie najbardziej lubię lekkie białe i różowe wina i czerwone lambrusco :-)
Pierwsze moje bezalkoholowe lato w życiu odkąd 15 lat skończyłam czy jakoś tak :-)

A synek może za bardzo zapatrzył się na matki swoich kolegów, im bardziej na południe tym bardziej konserwatywnie, jak moja mama pojechała do rodziny na Sycylii i walnęła się w kostiumie kąpielowym pod jakąś mandarynką w sadzie to przyleciała sąsiadka, że nieobyczajnie, a nadmieniam, że moja mamuśka aczkolwiek atrakcyjna to już po 50-tce sporo wtedy była i kostiumik był normalny a nie z tych wyuzdanych :-)

Martuśka - jest jakieś piwo bezalkoholowe, totalne zero %, któraś pisała, że dobre całkiem :) ja muszę wyczaić bezalkoholowe wino bo takie podobno też jest, a nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazic smaku, toż to sok winogronowy chyba :-)

Misiura - trzymam kciuki :-)

Ewaelinka - jak chcesz wygrać konkurs na ostatnią mamuśkę to nie ma siły, musisz sobie wziać na wstrzymanie :-) Malutkiej zreszta może się nudzić to bryka, moja jak mi po pęcherzu stepuje to też nie jest to przyjemne :-) Kogoś Ci pewnie dołożą do salki, cierpliwości.

Magda - trzymam kciukasy :-) Do Biedronki pójdę i zobaczę czy coś jeszcze zostało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry