Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mnie cieszą te święta, uwielbiam je i nawet mega mdłości tego nie są w stanie zepsuć. Cieszę się, że już jutro zdejmę z siebie ,, brzemię kłamstwa ,, i będę mogła powiedzieć skąd moje kiepskie somopoczucie, bezsilność, zmienność nastroju, marudzenie i mdłości. Bo powiem wam szczerze, że moja mamą z którą teraz spędzam więcej czasu z racji przygotowania świąt zaczyna mi się dziwnie przyglądać i podejrzewa czy nie jestem przypadkiem chora. Aż mi wstyd, że ją tak okłamuję, ale to w dobrej wierze, chcę żeby niespodzianka się udała.Oj, widze ze duzo z Nas ma doly czy poplakuje.. Ja jeszcze sie wsciekam I to bez powodu..
Kahaka kochanie a mozesz sie umowic na usg, chocby prywatne by sie nie stresowac? Nic nam nie smecisz, robilam ostatnio to samo, po to tu jestesmy :* wiesz, wczoraj mnie nie bolalo, dzis tak, mimo lutki I wyje co chwilke ze strachu, tak zle tak niedobrze..
An no to mezus pracowity, pilnuj go sobie.
Domi a Ile tam kosztuje zwykle usg? Mozna sie na nie zapisac od tak? Chetnie bym zrobila. Jesli mozesz to podaj mi prosze numer czy stronke, bylabym wdzieczna. O tej pl klinice tez same zle rzeczybslyszalam I widze, ze sie potwierdzaja.