reklama

Sierpniówki 2014

reklama
A ja szukam na predkosci scanu, moze sie uda przed nowym rokiem :D

Oczywiscie kochane moje, zycze Wam jak najlepszych swiat, wesolych, pogodnych, z prezentami - choc najlepszy macie juz przy sobie ;p. Smacznej kolacji i wiekszego apetytu oraz lepszego samopoczucia. Rowniez tego, by dzieciatka Wasze rosly zdrowe i nie dokuczaly Wam zbytnio :*

Jak tam przyszłe mamuśki po wigilii? Ja cały dzień przy garach a skublam tylko uszka z barszczem. Od razu wizyta u mej przyjaciółki- muszli klozetowej. Mam nadzieje że u was było lepiej.

Hejka :-)

Jak tam dziewczyny po wigili? Ja cięższa chyba o 5kg :-D na szczęście mdłości mnie opuściły i mogę w 100% cieszyć się świętami :-)

Mam nadzieje, że u Was też tak dobrze!

Buziaki

Hej dziewczynki.....Dawno mnie nie było ale jestem w Polsce od 16 grudnia i nie miałam neta do tej pory.......Życzę wszystkim mamusiom także przyszłym zdrowych ,radosnych i pogodnych świąt Bozego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku i szczęsliwego rozwiązania ciąży w sierpniu........

reklama
Hej Święta miło spędzamy we trójkę... ale mdłości mnie nie opuszczają... i każdy dzień jest z wymiotami. Moja rodzina mnie wspiera :) No i powiedzieliśmy Mai, że będzie miała rodzeństwo bo martwiła się, że jestem chora.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry