reklama

Sierpniówki 2014

Oj to ja tez z tych rosnacych :) startowalam z 58 kilo przy 163 wzrostu, do 20 tygodnia przybralam 4 kilo a teraz przez ostatnie piec tygodniu juz 6. A zeby bylo zabawnie, wcale nie jem duzo a juz na pewno nie wiecej niz przez te pierwsze cztery miesiace. ... Ale ja mam generalnie tendencje do tycia, no i nie da sie ukryc, ze slodkie za mna chodzi strasznie i sobie w tym temacie folguje :)

reklama
50kg to ja chyba tyle w podstawowce wazylam :cool2:Dziewczyny wy nawet w 39 tyg nie bedziecie wazyc tyleco ja :baffled:Ja tym kilosem dobilam do setki :-( MASAKRA

Czy mam sie czym martwic jesli mam pozdwyzszony WBC i DRAN ?

Katrina - to tym bardziej super, ze praktycznie nic nie przybierasz w ciazy!

WBC czyli white blood cells, tak ? To normalne, ze w ciazy rosną, tak jak czerwone spadają. Rosną, rosną i w ostatnich tygodniach moga przekroczyć normę. Jesli nie jest to jakies spektakularne to luzik, w przeciwnym wypadku lekarz pewnie bedzie szukał przyczyn infekcji.

Drugiego skrótu nie znam, ale morfologia sie rozjezdza w ciazy wiec na pewno jest ok :)

Arbuz,truskawki i rozszalany Antek. Mój brzuch wygląda jakby coś miało z niego wyskoczyć.
Ja mam zlecone badanie przeciwciał na krwinek czerwone. Nie wiem dlaczego bo mam rh+ .

Ale się ubawiłam! M mi przysłał maila ze zdjęciem, a tam....nocnik z kupą :-D:-D:-D Kacu super sobie radzi. Dziś wstał z suchą pieluszką i zrobił siusiu do nocnika :-)[/QUOTE]

Gorgusia ja też się ubawiłam, taka mała rzecz a cieszy ;-)

Z tymi przeciwcialami przy Rh+ to dziwna sprawa...
Ale jest juz nas trzy - Gorgusia, Monya i ja, które maja to zlecone wiec cos w tym musi byc.

Zaktualizowalam sobie sygnaturke i mam dzis 2 miesiące do porodu :)
Za dwa miesiące zobaczę moje pannice! Na pewno bedą sliczne jak mama:) I mam nadzieje, ze bedą blondyneczki po mnie, a nie brunetki po tacie. Choć brunetki tez bede kochać jak własne ;)))))

Od jutra juz bedzie miesiac z czymstam, najpierw dużym czymstam wiadomo :)

Hej,ją że wsi do was piszę. Lula ospa dopadła więc wsiedlismu w auto i tym sposobem mam szybsze wakacje. We wtorek wracam do szczecina bez dziecia.postaram sie go odwiedzić jeszcze w czerwcu,a pptem dopiero po porodzie. U mnie na razie 3,5kg na plusie. Ale ka stowe miałam wcześniej.także dobrze. Idę czytać co u was. Spokojnego wieczoru :-)

Na pewno bedą sliczne jak mama:) I mam nadzieje, ze bedą blondyneczki po mnie, a nie brunetki po tacie. Choć brunetki tez bede kochać jak własne ;)))))

hahahahaha aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu :)))))))
No niestety z tymi genami jest tak, że zazwyczaj wygrywają silniejsze.... a blondasy to słabe geny ;)
Ja niebieskie oczy, włosy jasne... Maja oczy piwne, ciemna oprawa, paluszki jak racuszki a nie długie i smukle ihihihi wszystko po Tatusiu... i cholera po teściowej ;)

reklama
Madison-piękne będą!
U mnie cała rodzina ma ciemne oczy,a ja jako jedyna brunetka z niebieskimi oczami. A duże cyce to pewnie silne geny,a ja jako jedyna (po tacie) mam mini cyce. Są wyjątki od reguły :-D
Fiuu- wytrzymasz tak długo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry