reklama

Sierpniówki 2014

Witam i ja
Martyna jeszcze śpi, a ja coś dziś nie mogłam :-( od 6.00 na nogach jestem :-(

carine w marketach budowlanych mają takie specjalne środki na grzyba. psika się nim, potem przeciera ścierką i grzyb znika. Mieliśmy kiedyś coś takiego ale nie pamiętam nazwy :-( w castoramie kupiliśmy i sprawdzał się rewelacyjnie

Miłej soboty. U mnie pewnie taka będzie, bo jestem po awanturze z chłopem więc pewnie dziś będzie się podlizywał (już to robił :-p ) więc dziś będzie ok

reklama
Dzieki dziewczyny :-) musze ogarnac te seriale :tak:

SIERPNIOWA sushi z £ososiem mhmm.. :-)

ATANA niezla jestes z tymi serialami :-D

CARINE ojj ja tez marze o spacerze ale na to musze poczekac min 3-4 tygodnie eh..

GAWIT ahh Ci faceci.. to udanego dnia ;-)

Ja wczoraj aktywny dzien, wieczorem odchorowala swoje. Wiec przez najbliższe dni tylko leżę.

Czytam Was na bieżąco, ale nie mam siły i weny odpisywać każdej.
Miłego weekendu!

Yellow! :)

Mialam tak ciezki wieczor i polowe nocy, ze o matkoswieto.

Na szczęście poranek lepszy, slonko pieknie świeci, udało mi sie wybrać z chłopakami na cotygodniowe zajęcia synka.
Teraz panowie podbijają świat, a ja odpoczywam, ale przynajmniej nie mam wrażenia, ze zaraz sie cała rozpadne.

Czy któraś z dziewczyn ma problemy ze spojeniem lonowym?

natkusia mi pomógł Tantum Verde lub jego tańszy odpowiednik Hascosept w atomizerze.
Natomiast wcześniej brałam isla-cassic i *spam* ale nic mi nie pomagało :confused:
no i domowe sposoby też nie pomogły - ani miodek, ani soczki z malin ani syrop z cebuli - dopiero jak kilka dni psiukałam tym hascoseptem to mi przeszło.

Sobotnie hej!!!
Ja po wczorajszych eskapadach czuję się nad wyraz dobrze, sama jestem zdziwiona (myślę jednak, że rozmowa z położną na prawdę dobrze podziałała na moją psychikę i od razu jest efekt w lepszej kondycji fizycznej). W ogóle to zdziwiła mnie, mówiąc inaczej niż mój lekarz, który najchętniej z każdą moją dolegliwością i bolączką kładłby mnie do łóżka, twierdząc, że nie zaszkodzi, a wręcz pomoże. Położna przeciwnie - kazała spacerować, cieszyć się pogodą i życiem - dziecko jest wtedy szczęśliwe, a ruch matki stymuluje rozwój układu nerwowego. I bądź tu mądra, ciężarówko!!!!

Natomiast od wczoraj bardzo dokuczają mi hemoroidy (wzięłam na noc Avenoc, ale to homeopatia i raczej nie pomoże). Poradźcie mi co jest bezpieczne i bez recepty, bo do wizyty jeszcze tydzień.

Poza tym odebrałam dziś wyniki synka i jednak to nie była szkarlatyna, tylko rumień zakaźny (IgG IgM - pozytywne). Intuicja matki jest bezcenna. A teraz mnie czeka powtórka badań na przeciwciała. Oby nic nie wyszło!!!!

My dziś na grilla do znajomych jedziemy, wreszcie się z ludźmi zobaczę :-D Jutro z resztą też, ale bardziej rodzinnie :-)

Sobotnio, słonecznie :)
Dziś jedziemy do rodzinki...więc sobota z ludźmi :-D
Meble całe szczęście doczyściłam - ale nie było łatwo. Nie wiem co małej "odbiło". Do tej pory raz pomalowała kawałek ściany, a tu teraz to masakra była.
Miłego weekendu dziewczyny :-)
p.s dzić mam za soba pierwsze pracowanie ciuszków dla Oli :) powoli trzęba brać się do roboty

Zrobiłam pyszny obiad, wołowina z mango i szpinakiem po tajsku,i wszyscy poszli spać... Tylko ja i Julian się kiwamy.

Trzeba ich pobudzić na kawę, M obiecał Julianowi rowery a obietnice trzeba dotrzymywać.

u mnie w końcu porządnie wyszło słońce.

gawit ale z takimi środkami to chyba bede musiala zaczekac az urodze bo one chyba bardzo silne? no nic zaczekam a po porodzie wezme sie za ta moja łazienke i wypucuje całą......a żadnych domowych sposobow nie znasz? ..

ja dzisiaj dzien na lezaczku spedzialam przed domkiem w cieniu.Chlopaki moje składali trampoline bo kupilismy dzis starszakowi na dzien dziecka..radoche mial chyba najwieksza tatuś:-D ale synek tez szczesliwy z prezentu:-)szkoda ze ja poskakac nie moge:-D

reklama
IZIS !!! aż oplułam telefon :-D mi mężuś kupil malinki i zaraz zrobi koktajl truskawkowy wiec musze sie pocieszyc :-p

CARINE jaka trampoline kupiliscie? My na DD kupilismy Michalowi rowerek biegowy ale za miesiac ma urodziny! Duzo placiliscie?

EDYS dobrze, że zeszło z tych mebli uff

KAPIAN obys sie nie zaraziła! Ja zauwazylam, że połozne maja bardziej lajtowe podejscie a nie zawsze jest to dobre..

SYLWIA dzieki! Jak mi nie przejdzie to bede sie ratowac tym :tak:

MADISON ja nie mam problemow ale chyba dziewczyny pisaly..

MONYA leż leż!

A ja kazdego dnia mam moment takiego dołka.. moje ciało jest takie wrazliwe i ma dosc leżenia eh.. jak ja do tego lipca nie zwariuje to bedzie cud! :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry