Witam :-*
Kochane na poczatku Wszystkiego Najleprzego dla Was ,Waszych Dzieci -tych duzych i tych w brzuszkam :-* Niech ten dzien bedzie bez boli ,katarow !!!!:-*
Ja padlam wczoraj chwile po 9 jak malenkie dziecko ,,,chyba z ledwoscia doczlapalam do poduszki ,tak to jest jak zabraknie popoludniowej drzemki ....
Gorgusia moja polozna mowila mi ze dodatkowa porcja zelaza pomaga uniknac tych cierpniec i skurczow -w moim przypadku sie to sprawdza bo odkad go jem to praktycznie ich nie mam -moze sprobuj
Izis trzymam kciuki za reszte egzaminow ,,podziwiam Cie bo gdybym ja byla w takiej sytuacji to chyba zapomnialabym jak mam na imie ,,,kompletnie nie umiem sie skupic ,takze niech Ci sie juz to konczy :-)
Asiolku zdrowka dla coreczki !!!
Edys -moj w tamtym roku machnal reka i zepchnal ze stolika swieczke zapachowa i caly wosk byl doslownie wszedzie -telewizor stolik ,podloga i najleprze to mam sciane w szarych kamieniach a tam pelno rozowawych plamek ,,,szorujac to wylam ,plakalam ,ale jakims cudem wszystko zeszlo :-)
Carine musze to sprawdzic ,ale cos mi sie obilo o uszy ze ocet jest dobry i trwaly ,ale wiadomo na poczatku to smrod !!!!!
Współ ,Madison -co do spojenia lonowego to mnie juz chyba od miesiaca meczy ,raz jest troche przerwy a raz to nawet pozycji nie da sie zmienic
Kami i jak spanko na nowym lozeczku ???
Martyna niech ta Twoja sesja juz tez sie konczy !!!!kciukasy