Wszystkim dziękujemy za życzenia! I rownież życzymy i tym w brzuszkach i tym juz obok brzuszkow i tym 20 i 30 + wszystkiego naaaajlepszego!
Ewaelinka, Fiuufiuu, Karaiwina, Ewcol, Ma_Dunia, Natkusia - dziękuje Wam za odpowiedzi w temacie tego spojenia.
Pamietam z 1. ciazy ze bywało boleśnie, ale to co mam od kilku dni martwi mnie troche. Bol jest ogromny przy kazdym najmniejszym ruchu w każdej pozycji.
Co gorsza bywa tak, ze boli nawet jak nic nie robię i to boli tak dziwnie jakby piekło. Zastanawiam sie czy jest jakis moment kiedy to z dyskomfortu zmienia sie w cos 'niebezpiecznego' i trzeba cos z tym robic...
Czy każdy bol to rozchodzenie sie spojenia? No nic nie wiem na ten temat, a do internetow rożnych to nie chce zaglądać.
Marlenkus - dziękuje, ze pytasz. Ja z ciężarówki sie chyba w TIRa zmieniam

Dzis udało mi sie wyjśc z domu, ale kurcze jest ciezko. Tłumaczę sobie, ze to przez to ze one sa tam dwie i wszystko ok, ale chwilami to sie przestrasze bo te bóle w środku i ten ścisk sa dziwne. Kondycyjnie jakby lepiej bo dzis przeszłam dwa razy po ok 500 m
Asiolek - duuuuuzo zdrowia dla córeczki!
Atana - niezła robota

i dóbr serduszko, ze sie tym dzielisz z nami

Z koncertów to mi przypadło nawet Dzem Akustycznie i specjalny charytatywny spektakl Metra. Ja sie boje takich hałasow w ciazy, najpierw mowie - tak, tak, kup bilet, a potem cykor mnie bierze...
Natkusia - ja sobie wymyslilam rowerek jako prezent dla starszego brata od siostrzyczek po powrocie ze szpitala. Bo to wydaje mi sie takie 'znaczące', inne niz pozostałe prezenty

. Tylko teraz musze wybrać model.
Fiuufiuu - fajowo Wam z tym urlopem i wyjazdem tylko we dwojka. Ze świadomością, ze synek szczęśliwy i bezpieczny u dziadków... Super
Karaiwina - ten toi toi przypomnial mi, za kiedyś na jednej ą-ę imprezie funkcjonariusz BOR pozwolił nam skorzystać z toalety tylko dla Prezydentowej Komorowskiej

Ehhh to korzystanie z uprzywilejowanych toalet
Koootek - jak to mówią - lepiej późno niz wcale
Kaspian - a kiedy Twoje wyniki badań? Założe sie, ze nic nie wyjdzie i rumien przeszedł bokiem. Na hemoroidach sie nie znam wiec nic nie moge poradzić.
Tak sie zmozdzylam to pisząc, ze wpadne pózniej z info co u nas, bo teraz juz siły mi sie skończyły