reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Malusiolka kochana tak bardzo mi przykro. Żadne słowa nie są w stanie ukoić Twojego serduszka. Buziaczki kochana.

Gawit Asiolek trzymam mocno kciuki dziewczyny.
Święta już minęły, mdłości mi trochę odpuściły (to taki prezent od mojego dzidziusia) mogłam sporo zjeść, tylko w kościele te wszystkie wyperfumowane kobiety mnie wykończyły i wyleciałam w pośpiechu. Nasz prezent co do kruszynki bardzo udany, wszyscy zachwyceni i nosiliby mnie na rękach (miłe uczucie). Przytyłam chyba z 3 kg przez te święta :no: biorę się za odpuszczanie sobie jedzenia :tak:. Pozdrawiam Was wszystkie

Dziękuję dziewczyny:*:( Też mam nadzieje, że jeszcze da się coś zrobić, ale brzuch mnie strasznie boli i coraz bardziej krwawię. Nie chce nawet brać do siebie, że jednak koniec ;(

Malusiolka jak to mówią - nadzieja umiera ostatnia! dali Ci choć jakieś leki? kurde faktycznie może spróbuj jeszcze gdzieś indziej! ściskam

U mnie właśnie był wieczorny obchód. trwał jakieś 2 minuty (4 kobitki na sali) dowiedziałam się, że jutro mam mieć usg i badanie ginekologiczne (to samo miałam dziś) Może na usg będzie moja ginka, bo ona jest tu specjalistką od tego! no zobaczymy. plamienie mam nadal, choć mniejsze. No nic trzeba czekać i wierzyć, że będzie dobrze

Malusiolka ...ja nadal trzymam kciuki,jutro spróbuj dostać się do swojego lekarza !

Uwierzcie że wiara potrafi czynić cuda !!!

Dziewczyny trzymam za Was kciuki...żeby plamienia ustały, mdłości zelżały i żeby wszystko się ułożyło !!!

Malusiolka kochana wszystkie jesteśmy tu z tobą i wierzymy że wszystko będzie dobrze:-*
'
Ja właśnie po imprezce ja oczywiscie bezalkoholowej ale mój mąż umiera xd wypił z moim bratem i teściem 3*0,7 i popadali jak muchy..

Na betę dziewczyny szkoda mi kasy to znów koszt 90 zł bo jedna beta u mnie 45 to za to jutro mam nadzieje pójdę prywatnie do ginekologa:)

reklama
MALUŚ dzwoń jutro od razu do lekarza! Jesteśmy z Tobą :*

GAWIT Kochana przykro mi, że trafiłaś do szpitala.. ale ciesze się, że już jest lepiej :* oby plamienia ustąpiły szybko! Trzymaj się i szybko wychodź do domu!

OKATKAO masakra z tą betą :szok: u mnie 25zł. Obyś dostała się szybko do lekarza!

EWCOL mnie tez opuściły mdłości i mogłam jeść i jeść :-D ugodowe te nasze dzieci ;-)

ASIOŁEK no nie.. a sio plamienia!! Leż i &&&&&& żebyś dostała się do lekarza..

Ja nie wiem co się dzieje.. strasznie dużo mamy plamień :-( ja dzisiaj rano po nocy też miałam troszkę jasno-brązowego śluzu ale dosłownie plameczki.. w ciągu dnia nie było i nie robiłam alarmu. Ale od wieczora będę brała po 2 tab Luteiny na wszelki wypadek eh

Mykam do łóżka.. Dobranoc :*

Trzymajcie się sieprnióweczki !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry