Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihihi
bóle nie dokuczaja uff..
oczywiscie mocne &&&&&& za wizyte!
Nie ogarniam jeszcze wszystkiego, więc nie obraźcie się, ale na razie będę odpisywać ogólnie:-) Pojawił się wątek dzielenia czy mnożenia miłości, ja ze swojego punktu mogę powiedzieć, że rzeczywiście kocha się ogromnie tylko inaczej. Nie bardziej lub mniej, inaczej bo dzieci są inne, ale za każde oddałabym życie i zawsze mówię, że macierzyństwo to coś niesamowitego a dzieci to te które w życiu udały mi się najlepiej. Był jednak taki moment, w którym zdałam sobie sprawę że córkę wychowuje na bardziej samodzielną, bo kobieta musi sobie dać radę w życiu a syna trochę za miękko czasami, bo młodszy, bo jeszcze nie umie. Dobrze, że to dostrzegłam i zmieniłam pewne swoje zachowania. Teraz mam bardzo odpowiedzialnego 13latka w domu:-). Zobaczymy jak to będzie z tym najmłodszym
. Nikt, nie uczy nas jak być rodzicem i tak pewnie swoje błędy popełnimy.
. W tych prezentach było pudełko niespodzianka, wykonane własnoręcznie przez jedną z uczennic, piękny mały wózeczek, z dbałością o każdy szczegół. Piękna i pracochłonna robota. Jak będę miała możliwość doda zdjęcie. Wzruszyłam się normalnie. A my narzekamy na młodzież. ;-)