Hej dziewczynki! witam w kolejnym dniu nadziei.
Fiufiu wszystkie na pewno trzymamy mocno kciuki za Twoje maleństwo i jak napisała Izis86 głowa do góry i dopóki nic nie jest przesądzone trzeba wierzyć!
Basik77 spójrz na to z jasnej strony: wzmocnisz organizm i będzie z górki. Moja koleżanka tez kiedyś trafiła z odwodnieniem do lekarza i dostała jakieś środki redukujące wymioty, wiesz coś typu Aviomarin na chorobę lokomocyjną
Miłego dnia wszystkim. Lecę na betę!
Fiufiu wszystkie na pewno trzymamy mocno kciuki za Twoje maleństwo i jak napisała Izis86 głowa do góry i dopóki nic nie jest przesądzone trzeba wierzyć!
Basik77 spójrz na to z jasnej strony: wzmocnisz organizm i będzie z górki. Moja koleżanka tez kiedyś trafiła z odwodnieniem do lekarza i dostała jakieś środki redukujące wymioty, wiesz coś typu Aviomarin na chorobę lokomocyjną
Miłego dnia wszystkim. Lecę na betę!

kurka.. dzisiaj wzięłam sobie podwójną dawkę Luteiny i przed chwilą nospę.. oby szybko przeszło!
początek ciąży to okres stresujący.. bo tu bóle, tu plamienia tu na USG nic nie widać.. będzie dobrze bo musi być!! Nawet jakbyś miała ogromny brzuch to i tak wszyscy by udawali że Cię nie widzą